2777
2789
وای خیلی خوب زدین😍من قسمت هوش غیر کلامی خیلی مشکل دارم از ۱۰تا تست ۱دونش و به زور میتونم بزنمکتاب آ ...

هوش غیرکلامی چیه؟

زمان ما ک فقط ی هوش و استعداد معلمی بود

اتفاقا هوشو خوب نزدم ۳۰/۴۰ درصد زدم دقیق یادم نیست..

روخونی میکردم،نکته برداری میکردم،هایلات میکردم

من ارادت خاصی ب حاج اقای قرائتی دارم،کتابشو با عشق میخوندم.. خیلی ناراحت شدم ک ۱۰۰ نزدم،حس میکردم خیانت کردم😂

هوش غیرکلامی چیه؟زمان ما ک فقط ی هوش و استعداد معلمی بوداتفاقا هوشو خوب نزدم ۳۰/۴۰ درصد زدم دقیق یاد ...

همون شکل هایی که میده میگن هوش غیرکلامی

عزیزمممم😂😂

کتابش و بگیرم خوبه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سختن😫بعد کتاب آقای قرائتی راجب چیه؟

سه فصل اولش و بما گفته بودن بخونید

اسمشم بود مهارت های معلمی

درمورد جایگاه معلمی در نگاه قرآن و اهل بیت بود،درمورد خصوصیات معلمی بود..

آیه و حدیث هم داشت.

ضمن اینکه امسال هنوز منبع کنکور اختصاصی نیومده ها

تمرکزتو بزار روی اختصاصی و نهاییت

سه فصل اولش و بما گفته بودن بخونیداسمشم بود مهارت های معلمیدرمورد جایگاه معلمی در نگاه قرآن و اهل بی ...

چشم ولی گفتن احتمالا  تغییر زیادی نکنه و من کتاب و میخرم

بعد ببخشید کی بهت گفت ۳ فصل اولش و بخونی؟

این حرفو نزن دوست خوبم،فقط لطفا برام دعا کن

عزیزدلم چشم فردا سر نمازم به نیت حل شدن مشکلت واست زیارت عاشورا میخونم انشالله همه چی به خیر و خوشی حل بشه

مرسی بابت تایمی که واسم گذاشتی مهربون❤️

عزیزدلم چشم فردا سر نمازم به نیت حل شدن مشکلت واست زیارت عاشورا میخونم انشالله همه چی به خیر و خوشی ...

ممنونم جااانم،نمیخوام باعث زحمتت شه ها،دورت بگردم،موفق ترین باشی ب امید خدایی بزرگ

ممنونم جااانم،نمیخوام باعث زحمتت شه ها،دورت بگردم،موفق ترین باشی ب امید خدایی بزرگ

عزیزم این چه حرفیه در قبال وقتی که واسم گذاشتی تنها کاریه که از دستم برمیاد واست انجام بدم

فدات بشم انشالله توهم به زودی مشکلت حل میشه من دلم روشنه نگران نباش❤️

کدوم شهری و کدوم منطقه جانم؟تو بعضی شهرا یکم قبولی سخته ، مثل شیراز و مشهد..بعضی جاها اسون،مثل شمال ...

من شهرستان مهرانم منطقه ۳ اینجا هم قبولیش سخته چون ظرفیت کمه و رقیب زیاد

دیگه امیدمون به خداست که امسال شاید ظرفت زیادی خواستن🥲