2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم پناه برخداروزی ۸ ۹ ساعت میخونم میدونم کمه ولی میخوام جدی ترش کنمآره از اول آبان شروع کردم

افرین خیلی عالیه سعی کن به روزی ده ساعت برسونیش منم از فردا به امید خدا دیگه میرم سمت ده ساعت و یازده ساعت دیگه هم نباید بذاریم به هیچ عنوان ساعت مطالعمون از ده ساعت پایین تر بیاد هدفت چیه؟

عالیهمن دوماه خوندم این کتابو تق و لق ۲۰ درصد زدمبخون این کتابپ تستاشم بزنوقت بزاراصلا حذف نکن روزان ...

چشم حتما این کار و میکنم ولی یه مشکلی که دارم خودم میخونم حوصلم سر میره دوست دارم آموزش و به صورت کلیپی ببینم با شوق و ذوق برم سراغ تستش

ممنونم عزیز دلم❤️

وااای خوش به حالتون😍من آرزومه فرهنگیان قبول شمبعد ببخشید پارسال کنکور دادین دیگه درسته؟ یه چند تا س ...

😅😅کلی مشکل تو زندگیمو دانشگام دارم جانم،لطفا برام دعا کن..

رسیدن بهش همچینم سخت نیست..

بهم بگو ببینم مذهبی هستی؟

جانم در خدمتم

افرین خیلی عالیه سعی کن به روزی ده ساعت برسونیش منم از فردا به امید خدا دیگه میرم سمت ده ساعت و یازد ...

انشالله به امیدخدا

من هدفم فرهنگیانه و فقط امسال میتونم کنکور بدم سال دیگه خیلی سخت میشه

خونوادمم خداروشکر همه جوره حمایتم میکنن میخوام صدم و بذارم بتونم یه ذره از محبتاشون و جبران کنم

واسم دعا کن🥲❤️