2777
2789

خانوما شوهرم اگر یدترین کارزشتم جلوشون بکنه باز بهش چیزی نمیگن اصلا انگار نمیخوان پسرشونو ناراحت بکنن حتی چندبارگفتم چراچیزی نمیگین میگفتن مگ چ کرداصن🫤یا میگیم دگ حالا چطورمیگن؟ عزیزم نکنیاااا همین بااینکه بخث خراب شدن زندگی هم شاید وسط باش من فکرمیکردم من براشون مهمم واقعانگو اصلا منو زندگیم براشون مهم نیست فقط پسرشون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرت خیلی خودمحور و تک رای هست؟

اشتباهاتشو قبول نمیکنه؟؟ حق به جانبه همیشه؟ و هروقت اشتباهی بکنه میندازه گردن یکی دیگه درهرصورت؟

اگر آره که خب یعنی رفتار خانوادش روی شخصیتش اثر بد گذاشته

اگر اینطور نیست که خب خوبه خودت اشتباهاتشو بگو باهاش صحبت کن نیاز نیست ازاونا کمک بخوای

متاسفانه وجود داره کسانی که اینطور حمایت کنن،ولی باید بدونن اولین ضربه رو خودشون به نابودی زندگی فرز ...

مبدونید منوشوهرم هموواقعا دوست داریم مشکلمون انگاردارم فکرمیکنم خانوادشن واقعا چون مثلا حس میکنم یکار اشتباه میکنه پدرومادرش پشتشن و من خیلی دلخورم دلم نمیخواد دیگه پدرومادرش زیادصمبمی باشم تاالان بودم

شوهرت خیلی خودمحور و تک رای هست؟اشتباهاتشو قبول نمیکنه؟؟ حق به جانبه همیشه؟ و هروقت اشتباهی بکنه مین ...

باید چیکارکنم مظرتون چیه

ازخانوادش فاصله بگیرم

خودش خوبها ولی یچیزی بشه اصلا شاخ درمیارم خانوادش پشتشن اشتباهی ک ب زندگیش ضرر میزنهذهم جدی برخوردنمیکنن

اره!!!اینا ک گفتی هست

ای بابا☹

متاسفانه این مرد هیچوقت توی بحث با تو کوتاه نمیاد، خیلی مامانیه و اگر باهاش بحث کنی احتمالا میره برا مامانش تعریفم میکنه و اونم حقو بهش میده و یادش میده چطور جوابتو بده....

ببین این براش نهادینه شده متاسفانه،،،، اگر بخوای درستش کنی باید ببریش پیش روانشناس تا اینچیزارو براش بگه و جا بندازه، اول باید قبول کنه کارش اشتباهه و بخواد خودشو اصلاح کنه، بعد بفهمه مشکل از تربیت پدرمادرش بوده و سعی کنه ازاین به بعد درست رفتار کنه، که اینا همه شاید خیلی زمان ببره... یکی شش ماه خوب میشه یکی چندسال میگذره... بستگی به میزان پذیرشش داره

خلاصه کار سختیه اما شدنیه... 

دیگع هم هیچوقت از پدرمادرش همچین چیزی نخواه، اینا تو وجودشون نیست و برعکس با تو چپ میفتن و بعدا اذیت میشی

ای بابا☹متاسفانه این مرد هیچوقت توی بحث با تو کوتاه نمیاد، خیلی مامانیه و اگر باهاش بحث کنی احتمالا ...

نه مامانی نیست 

یعنی منظورم نمیره نمیگه میدونم عزیزم

یعنی نمیدونم ببین عزیزم اینبار گفت ک تقصیرداره و عذرخوااهی کرد شابد من زیاد دارم کش میدمدنمیدونم بزاربراتون بگم

عروسی دعوت شدیم حالت عادی خق نداره بخوره جایی ولی توعروسی چیزی نمیگن ینی مراسم چیزی اما دلم نمیخواد زیاده روی کنه ولی کرد و حالشم بدشد و پدرومادرشم شاهد بودن و هیچیدنگفتن حالا من باهاش قهرم و اونم گفته ک اشتباه کرده و منم ادامه دارم میدم ب قهرم ک چون خیلی داغون شدم اون موقع نمیدونم چ کنم کارم درسته بان

چون اون پسر رو خودشون تربیت کردن خودشون دوست داشتن اینجور بزرگش کنن و از نظر اونا پسرشون خوب تربیت ش ...

خب میخوام بدونم وقتی متوجه شدم برعکس حرفاشون اینطورن من چطورباید باهاشون برهوردکنم

نه مامانی نیست یعنی منظورم نمیره نمیگه میدونم عزیزمیعنی نمیدونم ببین عزیزم اینبار گفت ک تقصیرداره و ...

خب اگر مامانی نیست پس جای شکرش باقیه احتمالا از کنترلگری مادرش خسته شده در گذشته....

خب اینکه خودش گفته ببخشید چیز خوبیه، بالاخره هر ادمی ممکنه اشتباه کنه... البته از یه سوراخ چندبار گزیده نشه

بر فرض الان شما بهش میگی یه کاریو انجام نده و اون انجام میده و ضرر میکنه، دیگه نباید بار دومی در کار باشه... باید عبرت گرفته باشه

اگر همچنان مصر هست در اکثر موضوعات به حرفتون گوش نمیده و بارها و بارها تکرار میکنه، برید روانشناس گلم

کلا ببین این قضیه حمایت خانوادش تا چقدر روی زندگیت اثر منفی داره، همینطور خودرای بودن شوهرت... اگر دیدی اوضاع خیلی  خرابه، توی تمام تصمیماتش داری حرص میخوری، هفته ای چندبار سر این چیزا بحث دارید،پس حتما برید روانشناس، الان بری بهتر ازاینه که دوسال دیگه بری، چون بعضی مردها هرچی میگذره از زندگی، اثر گذاری حرفای زنشون براشون کمتر میشه چون براشون عادی میشع  ولی هرچی اوایل ازدواج باشه هرچی زنشون میگه گوش میدن، بقولی خرشون از پل بگذره تمومه

اگرم میبینی چیز خاصی نیست سعی کن با همین حرفا خودت قانعش کنی کم کم و مشکلاتتون رو حل کنید... بالاخره گاهی پیش میاد ادم به اصرار اشتباه به کاری کنه و ضرر هم ببینه، همیشه که همه چیز خوب پیش نمیره، اما نباید عادتش باشه اینو یادت نره