2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بهت اعتماد ندارم😭

166 بازدید | 9 پست

خیلی ناراحتم ک هیچ اعتمادی تو رابطمون جایی نداره ینی از هیچ لحاظی حتی ذره ای ب هم اعتماد نداریم مقصرم خودمون هستیم وگرن ادمای شکاک و مریضی نیستیم من خودم از این ک نمیتونم بهش اعتماد کنم حالم بد کیشه اونم همش میگه ب زبون میاره من تا حالا ب زبون نمیوردم ولی الان ب نظرتون حرف بدی زدم؟؟؟گفتم ما ب هم اعتماد نداریم گفت اره من اصلأ بهت اعتماد ندارم سر کاری ک باهام کردی (بابای من مهریه سنگین گذاشت اینا قبول نمیکردن گفتم قبول کن بعدأ میرم میبخشم بهت ک بعد ازدواج گفتم نمیکنم میدونم اشتباه کردم )گفت تا حالا هیچکس اینجوری گولم نزده بود منم گفتم واقعأ فکر کردی من ب تو اعتماد دارم؟؟درضمن کارای خودت باعث شد مهریه رو نبخشم وگرن من میخاستم ببخشم بدشم اعتماد نداری ک نداری ب جهنم برام مهم نیست بد گفت بامن حرف نزن چند دیقه روشو کرد اونور و مثلأ قهر کرد حالا ب نظرتون من باید چکار کنم؟؟؟

بنظرم حق با شوهرته

چون واقعا گولش زدی

وقتی قول دادی بهتر بود حداقل تا یه حدی کمش میکردی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو عزیزم اگ مردای بهتر از تو میتونستم مخ کنم ک با توی چلغوز ازدواج نمیکردم 😂👌😔

بهش ی چی تو همین مایه ها گفتم ک من اگه دنبال مهریه بودم دنبال پول بودم باتو ازدواج نمیکردم نقد رو ول نمیکردم بچسبم ب نسیه من دوست داشتم الانم میخام زندگی کنم حرف بدی زدم ؟؟؟

بنظرم حق با شوهرتهچون واقعا گولش زدیوقتی قول دادی بهتر بود حداقل تا یه حدی کمش میکردی

اره ولی کارایی کرد باهام ک کمتر از خیانت نبود چون من فقط خیانت رو این نمیدونم ک بری با یکی دیگه ب خاطر زن داداشش و خانوادش منو کتک زد خیلی کارای دیگه کرد ک باعث شد هیچوقت نتونم اعتماد کنم الان میخام بدونم حرفم بد بود ک اینجوری قهر کرد؟؟بدم گفتم من دنبال مهریه بودم با ی ادم مایه دار ازدواج میکردم نقد رو ول نمیکردم بچسبم ب نسیه مهریه ای ک معلوم نیست گیرم بیاد یا ن من دوست داشتم

اره ولی کارایی کرد باهام ک کمتر از خیانت نبود چون من فقط خیانت رو این نمیدونم ک بری با یکی دیگه ب خا ...

مهریه پشتوانه ی تو،توی همچین زندگی ای نیست

چون کارتون به طلاق هم بکشه چندماهی یه سکه میدن اونم یه ماه میده یه ماه نمیده

خودت انقدر باید بیوفتی دنبالش که خسته میشی،بیخیالش میشی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !