2777
2789
عنوان

بابام هیچوقت نذاشت مامانم تو خونه تاب بپوشه ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 39 پست
تو خونه کی مامانتو میبینه ک بابات روش غیرتی میشه اخه اینم از عجایب بود😐 من کسیو تاحالا اینجوری ندید ...

بابای من حتی اجازه نمیداد مامانم به شوهر خواهراش سلام بده

🙂🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از خواستگار سوال بپرس ببین شکاک نباشه بگو مثلا نظرتون درباره پوشش همسرتون در جاهای مختلف چطوره بیرون ...

همون دیگه واقعا میپرسم  چون چشمم خیلی ترسیده 

یعنی آدم حسرت به دل میشه تو خونه تاب بپوشه☹

🙂🙃
بابای من حتی اجازه نمیداد مامانم به شوهر خواهراش سلام بده

وای  چقد سخته ب مامانت باید تندیس صبر داد 

بعد بدون هیچ چونو چرایی قبول کرده یا اعتراضم میکنه مامانت؟ 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
وای چقد سخته ب مامانت باید تندیس صبر داد بعد بدون هیچ چونو چرایی قبول کرده یا اعتراضم میکنه مامانت؟

چه اعتراضی مامانم ۳۸ سالشه فقط غلام گوش به زنگ باباممه  بابام قشنگ سوارش شده انگار مازوخیسم داره مامانم دوست داره کسی اذیتش کنه 

🙂🙃
تاپیک قبلمم بخون

پدرت مذهبیه؟ 

کاری نمیتونی بکنی ک مادرت باید از همون اول از حقو حقوق خودش دفاع میکرد گ نکرده  از این ب بعدم نمیتونی باباتو تغییر بدی 

ب فکر خودت باش همه حواستو جم کن ادم درستی بیاری تو زندگیت

من خودم معتقدم ک گاهی با زبون خوش نمیشه باید جنگیدو دعوا کرد ک ب خواستت برسی 

پدرت مذهبیه؟ کاری نمیتونی بکنی ک مادرت باید از همون اول از حقو حقوق خودش دفاع میکرد گ نکرده از این ...

مذهبی که چه عرض کنم آره 

ولی مذهبی های واقعی اینجوری نیستن که 

مامانمم که لاله  زبون نداره از خودش دفاع کنه 

🙂🙃
مذهبی که چه عرض کنم آره ولی مذهبی های واقعی اینجوری نیستن که مامانمم که لاله زبون نداره از خودش دفا ...

اخه بعضی مذهبیا شورشو درمیارن 

مامانت قبول کرده اعتراضی نداره ولشون کن فقط امیدوارم برادرت با همچین طرز فکری بزرگ نشه 

فقط خاستگارتو از همه نظر بسنج ک بعدا بهت گیر نده  تو پوشش تو رفتو امد تو ارایش