2777
2789
عنوان

دو هفته با مادرم قهرم سر…

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 25 پست
مادر ما قشنگ همه چیزش رو داد به پسر هاش 😅😭

مادر منم در یخچال رو باز می کردم اب بخورم میگفت نخور مال داداشته😓

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جاتون بودم ناراحت میشدم اما حال خوب مامانم و بودنش از مال و اموالش برام مهم تره. مگه آدم چقدر توی ای ...

ببین عزیزم وقتی دلت بشکنه واقعا بود نبودنش برات مهم نیست مسئله اصلا مالی نیست این اوج بی انصافی و نادیده گرفتن و نخواستن یه بچه توسط مادرشه من اسی رو درک میکنم 

مادر ما قشنگ همه چیزش رو داد به پسر هاش 😅😭

دقیقا پدر مادر منم همینطور دیگه با خواهرام داریم به این نتیجه میرسیم وکه ما از زیر بوته به عمل اومدیم💔💔

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
احتمالا با این کار سر راهی هستم

منم شک کردم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
ببین عزیزم وقتی دلت بشکنه واقعا بود نبودنش برات مهم نیست مسئله اصلا مالی نیست این اوج بی انصافی و نا ...

حق با شماست. منم مادرم ارث زمین های باباشو داد به داداشم که خرج عروسیش کنه . منم اون موقع دلم شکست 

اما وقتی سکته کرد رفت بیمارستان من اونجا میخواستم فقط ی بار دیگه بیاد پیشم بغلش کنم. 

واقعا جای تاسف داره کاش ما با بچه هامون منصف تر باشیم

پسرم میگه مامان شاید خدا بهت دختر نداده میدونسته احتمال داره  توام مثل پدر مادرت دخترو دوست نداشته باشی بهت دوتا پسر داده که دل دختر رو نشکنی😔😔

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
واقعا جای تاسف داره کاش ما با بچه هامون منصف تر باشیم

اگه بذارن 

من چند تیکه جهاز واسه دخترم خریدم هی خواهرم میگه به فکر جهاز پسرتم باش انگار هر کس به فکر دخترش باشه کافر

حق با شماست. منم مادرم ارث زمین های باباشو داد به داداشم که خرج عروسیش کنه . منم اون موقع دلم شکست ا ...

نمیدونم شاید شدت نخواستن هم فرق داره مامان من نسبت به بچه هاش طوری هست که حتی عروس هاش رو بیشتر احترام میذاره تا دختراش الان رابطه مون فقط به خاطر حرف مردمه