چند روز پیش با کلی ذوق یه مانتو قشنگ خریدم مدلش سارافن با کته بلند هم هست تا زیر زانوم قشنگ میاد اما خب جوریه که باید با ساقی یا یه چیز تنگ بپوشی اصلا با شلوار قشنگ نمیشه بعد حالا با کلی ذوق و شوق برا مهمونی امشب پوشیدم بعد همه زدن زیر ذوقم داشتیم میرفتیم بابام با صدای بلند سرم داد زد گفت موهاتو کن تو ببینم حالم بهم میخوره اینجور بیای بیرون. از اون طرف مامانم میگفت مگه داری تالار میای با ساق پوشیدیش. کلا تمام ذوقم برا خرید این لباس از بین رفت.
جدای این خیلی پیش اومده مردایی که به تیپ زنا گیر میدن هی میگن موهاتو کن تو رژتو پاک کن چرا لباست فلانه. مثلا یه خواستگار داشتم هنوز نیومده سر جلسه اول بم گفت چرا انقد آستینت انقد کوتاهه دستت معلومه سر همین جواب منفی داده بود😐 یا همین امشب شوهر آبجیم که فک نمیکردم آدم گیر بده ای باشه تو ماشین به ابجیم میگفت چرا ناخنتو انقد بلند کردی رفتیم خونه زود کوتاهش کن آبجیمم گفت خوبه من ناخن نمیکارم که به یه ذره بلند بودنش گیر میدی. خیلی دلم شکست واقعا مگه بده زن آدم به خودش برسه خوشگل باشه یه جا میای با افتخار بگی این خانوم منه. فاز این جور آدما رو درک نمیکنم مگه غیرت به چهار تا تار موعه تو خیلی غیرت داشته باشی دل زنت که انقد برا زیباییش وقت گذاشته رو نمیشکوندی جوری پشتش بودی کسی جرعت نکنه نگاه چپ به زنت کنه نه که هی بزنی زیر ذوقش.
اینا رو به مامانم گفتم ک من هیچوقت واسه ازدواج نمیتونم همچین مردی رو تحمل کنم با کسی ازدواج کنم که راه به راه بهم گیر بده بعد بهم گفت ببینم تو با این تیپ اصلا شوهر گیرت میاد؟ خیلی دلم شکسته قشنگ میخوام گریه کنم :)💔