سلام عزیزدلم حالت خوبه؟ ببخشید بخاطر تاخیرم توی پاسخگویی ببین عزیزدلم مهاجرت یه پروسه خیلی پیچیده داره و اگه از تک تک آدمهای ایران بپرسی دوس داری مهاجرت کنی؟ با تمام وجود میگن بله اصلا راه بیفت همین الان بریم اقدام کنیم
من قبلنم گفتم من نمیگم من خیلی عاقلم اصلا شاید نظرمنم اشتباه باشه ولی طبق تجربم باید بهت بگم خیلی سخته ... من نمیخام توی دلتو خالی کنم بگم وای اصلا نیا اصلا بدرد نمیخوره ... اتفاقا اگه مهاجرت کردی و تونستی میام محکم بغلت میکنم و ازت تشکر میکنم بابت اینقدر قوی و مصمم بودنت ولی راه مهاجرت سخته.. زندگی به عنوان یه ایرانی توی اروپا سخت تر.. زندگی تو کشورهایی که یکم نژاد پرستانه تره نگاهشون خیلی سخت تر.. درحال حاضر بخاطر شرایط فعلی ما توی یه موج عظیم مهاجرتیم تو کل دنیا که اکثرشم مهاجرای خاورمیانه هستن جدا از اون بالاترم گفتن شرایط جهانی داره سخت تر میشه و همون طور که انگلیس گفت دیگه مهاجر پذیر نیست یا آمریکا میخاد مهاجرای جدید رو دیپورت کنه اتحادیه اروپاهم کم کم همین تصمیمو اجرا میکنه...
جدا از تمام اینا .. اگه بخوام رک و راست باهات حرف بزنم قشنگ من ..مهاجرت دلیل میخاد یعنی ببین صادقانه اینکه اگه تو توی ایران از پس یه زندگی معمولی یا متوسط برنمیای خارج از ایران اصلا نمیتونی دووم بیاری.. اگه تمکن مالی نداشته باشی که کلا باید قیدشو بزنی.. اگه یه تخصص خاص نداشته باشی دیگه بدتر
پس چیشد؟ یا تخصص خاص__یا انگیزه ی بالا در عین حال پوست سختی__یا تمکن زیاد____
شما الان باید
___اول از همه هدفتو مشخص کنی ببینی واقعا چی میخای کدوم دانشگاه بدردت میخوره
__مدرک زبان حداقل سطح B1 رو داشته باشی
___تمکن مالیت رو طبق قوانین جدید بروز کنی
___ انگیزه نامه و توصیه نامه رو حتما برای اپلای میخای که باید تهیش کنی برای کارشناسی تا ۲۴ سال زمان داری همه دانشگاها جدید شرط سن روهم گذاشتن
و درآخرم اینکه به ایتالیا میگن دروازه ی ترقی چون با بورسیه راحت میتونی درستو بخونی و امکان پیشرفت توش خیلی زیاد هست ولی بدی قضیه اینکه فقط منو شما اینو نمیدونیم اگه تو هر کشور ۲ میلیون نفر این رو بدونن میشه حدس زد چقدر کار سخت میشه
ولی اگه نظر منو بخوای من میگم باید کشوری رو انتخاب کرد که هزینه ادامه زندگی هم توش یکم کمتر باشه رفاه بیشتری داشته باشه بخاطر همین نروژ_اتریش_سوئد_هلند_بلژیک_دانمارک و همیشه برای مهاجرت تو این سن و سال خودم پیشنهاد میکنم
ایتالیا درسته که مردم شادی داری و از نظر اقتصادی عالیه
ولی این نظم و قانونمندی که در کشورهای شمال اروپا هست اصلا در ایتالیا نیست و درهم ریختگی سازمانیش زیاده در یک کلام ساده شبیه خود ایرانه سازمان ها و فرهنگش ولی یکم پیشرفته تر__ آلمانم که😅اصلا نمیشه فعلا طرفش اومد.. برای خود من که از بچگی توش زندگی کردمم سخته دیگه چه برسه به یه مهاجر با سن کم