2777
2789
عنوان

یعنی تنبلی تخمدان درمان ندارههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 67 پست
من خودم مطمعنم از سردی اینجوری شدم .رحمم‌سرد شده..چون یکی دوساله تنبلی گرفتم خفیف هم هست

من خودمم فکر میکردم سرد طبعم اما ی‌ چیزایی مثل قارچ ک سردی رحم میاره گفته نخورم اما چیزایی دیگه ک طبع گرم داره هم حذف کرده کلا طبق تشخیص خودش دارو داده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا؟تجربه خودته یا اطرافیانت

خودم

باردارم الان

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

عزیزم ممنون قبلش هزینه شو‌بگو..چون توی اینستا هم چندتا پیج هست میگن کامل درمان میشه هزینه شو‌ن زیاده ...

سلام عزیزم.

شما الان باید سلامتیتون مهمتر از هزینه هاباشه گلم .بعد ما که نتایج رضایت و سلامتی ودرمان شما هست که هدفمونه کافیه فقط اعتماد کنید

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

اگه ضمانت می‌دین و می‌نویسید میخرم .

عزیز من فروشنده نیستم که بخوام کالایی رو بفروشم .من درمانگر طب سنتی هستم و میخام کمکت کنم درمان بشی و اول ازهمه باید ذهنیت خودتون رو به طرف مثبت‌ها وچیزهای خوب بفرستی تا چیزی رو که بخای بدست بیاری مخصوصا سلامتی که ارزشمندترین چیز دنیاست ‌

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج.