2777
2789
عنوان

دوقلو دارم یکی از قل ها رو دادم مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 66702 بازدید | 802 پست
اون 3نفر دیگه چه نسبتی باهات دارن

عمو ،دختر عمو ،پسر عمو البته هرکدوم از یه خانواده نمیدونم متوجه منظورم شدی

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
گویا امام رئوف امام رضا مدت ها در انتظار طفلی بودن که بعد خدا امام جواد رو بهشون داد، خدا رو قسم مید ...

ممنون گلم هرکاری فکر کنی انجام داده توکل مون به خداست ببینیم چی برامون درنظر گرفته.الهی که خیر ازهردو دنیات ببینی ممنون بابت دعای قشنگت خدا دعای شما رو برای خواهرم قبول کن انشالله.تنت سالم دلت شاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلم هرکاری فکر کنی انجام داده توکل مون به خداست ببینیم چی برامون درنظر گرفته.الهی که خیر ازهرد ...

ان شا الله خدا خودش معجزه میکنه

عمه من بعد ۱۸ سال دکتر رفتن دقیقا وقتی ول کرد نرفت دیگه نا امید شد طبیعی باردار شد

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

عزیزم خدا حفظشون کنه 😍

دو قلو دختر و پسر دارید؟ 

خودتون خواستید دو قلو بشن؟

نگهداریشون سخت نیست؟ 

منم دوست دارم در آینده بچه هام دوقلو باشن 

تنهایی میشه از پسش بر اومد؟😅

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

عزیزم خدا حفظشون کنه 😍دو قلو دختر و پسر دارید؟ خودتون خواستید دو قلو بشن؟نگهداریشون سخت نیست؟ منم د ...

اره دختر و پسر خواست خدا بود خودمم دوست داشتم باید کمکی داشته باشی وگرنه خیلی سخته

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
ان شا الله خدا خودش معجزه میکنهعمه من بعد ۱۸ سال دکتر رفتن دقیقا وقتی ول کرد نرفت دیگه نا امید شد طب ...

خداروشکر بابت معجزه ش خواهر منم پارسال دیگه خسته شد و دکتر نرفت و خدا معجزه کرد برامون، وقتی خبر بارداریشو داد.دوماه هممون تک تک فقط نذرامونو ادا میکردیم و شکر میکفتیم اما خدا نخواست قلب اون طفلی بتپه.خیلی خیلی روزای سختی بود چون خیلی انتظار کشیده بود اما سقط شد.حالا فقط ازخدا میخوایم صلاح بدونه یه بچه سالم بهش ببخشه دلش شاد شه