2777
2789
عنوان

نسبت به مردا حس نفرت پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 36 پست
حقوق برابر میخوای برو رفتگر شو همین الان صدهزار رفتگر مرد تو سرما دارن جارو میزنن

چشم😂😂😂

آخه الان تو خودت داری جارو می‌زنی

والا جاری زدن که سهله، توالت شستن بهتر از چشم گفتن به شماهاست

می‌خواستم دیدم رو عوض کنم، مرسی که اومدی توی تاپیک و باعث شدی به همون نفرتم ادامه بدم

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
چرااااا؟!من با همه ی بخش های فمینیسم موافق نیستماما خدایی اون اگه نبود، ما حتی حق درس خوندن و کار کر ...

به هیچ وجه این فکرو نکنید

مکتب فمنیسم یه مکتبه که روانتونو شستشو میاد و افکار بسیار کورکورانه رو تو ناخودآگاهتون فرو میکنه و بسیار متعصب و ضد علم هستن و به شدت شما منزجر و گوشه گیر میکنه

فقط خودتو دور کنید 

شما متوجه تغییرتون نمیشید و نمی دونید ممکنه چه به سرتون بیاره

خواهرانه گفتم امیدوارم از من نرنجید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان داشتم بهش فکر میکردم که من چجوری میتونم اصلا مردی رو دوست داشته باشم

دقیقا دقیقا

حتی اگر یهو از یکی خوشمم بیاد، به فکر ازدواج و دوستی و اینا نیستم

قلبا یهو یه احساسی به وجود میاد و بعد فراموشش می‌کنم

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
چرااااا؟!من با همه ی بخش های فمینیسم موافق نیستماما خدایی اون اگه نبود، ما حتی حق درس خوندن و کار کر ...

درباره اسلام بیشتر تحقیق کن 

دید من شبیه تو بود تا اینکه دنبالش رفتم 

❤️‍🩹
از نظر قانون دارم میگمحق طلاق ندارمحق درس خوندن و کار کردنم دست آقاستحق خروج از کشورم دست آقاستتا با ...

تو که از اسلام انتقاد میکردی مهریه رم بیخیال شو پس 

اسلام جدیدا شده مثل ویترین ، ملت هرچی خوششون میاد برمیدارن بقیه رو میذارن سر جاش میگن قبول نداریم

ببین به عنوان یه فمنیست پیر میگم 🤣بزرگترا رو نمیشه کاری کردافکار ضد زن دارن عوضم نمیشن سالها همینطو ...

ببین باور کن یه وقتایی دلم می‌خواد مامانبزرگم رو خفش کنم

یعنی یه عنصر ضد زن به تمام معنا

اه اصلا روانی میشم وقتی پیششم

ولی خدایی اعتقاد به فمینیسم توی این خراب شده، فقط شکنجه ی روحیه

تو که از اسلام انتقاد میکردی مهریه رم بیخیال شو پس اسلام جدیدا شده مثل ویترین ، ملت هرچی خوششون میاد ...

کم میاری بحثی نبر توی مهریه

من عمرا یه سکه مهریه بندازم

به شرطی که حق طلاق و تحصیل و کار و خروج از کشور و تصنیف اموال و… رو بهم بده☺️

وگرنه مهریه فقط واسه بستن دهن زنه

درباره اسلام بیشتر تحقیق کن دید من شبیه تو بود تا اینکه دنبالش رفتم

خیلی رفتم دنبالش

از کتابای مطهری بگیر تا اینترنت و…

هیچ کدومش قانعم نکرد

به هیچ وجه این فکرو نکنیدمکتب فمنیسم یه مکتبه که روانتونو شستشو میاد و افکار بسیار کورکورانه رو تو ن ...

من از شما نمی رنجم

اما باید با دلیل حرف بزنید

همون طور که گفتم، با تمام اعتقادات فمینیستی موافق نیستم

اما کلیتش درسته

من از شما نمی رنجماما باید با دلیل حرف بزنیدهمون طور که گفتم، با تمام اعتقادات فمینیستی موافق نیستما ...

خیلی خیلی زیاده

فقط میتونم بگم 

چند تا از دوستانم به طرز بدی حال روحیشون نابود شده 

امیدوارم شما بهترین اتفاق ها براتون بیفته عزیزم

امروز خودتون دیروز خودتون رو به یاد داشته باشیم

شاید چند سال بعد که تفاوت رو حس کردید به حرف من برسید

خیلی خیلی زیادهفقط میتونم بگم چند تا از دوستانم به طرز بدی حال روحیشون نابود شده امیدوارم شما بهترین ...

منم الان حال روحیم داغونه

گفتم که همش با مردا سر جنگ دارم

ولی این به خاطر فمینیسم نیستا

به خاطر قوانین 💩 مملکت و مردای مرد سالار کشورمونه

۹۰ درصدش غلطه به قانون یه سر بزن

ااا راست میگیا

الان مامان من بدون اجازه بابام می‌تونه بره خارج

کار و تحصیلشم که اصلا اینطوری اصلا نیست بابام بره شکایت کنه بگه زن من با کارش داره به خانواده صدمه می‌زنه و قاضی مامانمو از کار و تحصیل منع نمی‌کنه

ارث و دیه ش هم که برابره

ببخشید نسنجیده حرف زدم

ببین باور کن یه وقتایی دلم می‌خواد مامانبزرگم رو خفش کنمیعنی یه عنصر ضد زن به تمام معنااه اصلا روانی ...

میفهمم من انقدرررر بحث میکردم

تونستم تو خانواده و فامیل یه چیزایی رو تغییر بدم ولی روح و روان خودم داغون شد

مرد خوب و با درک هست

نذار دیدت به تمام یه جنسیت خراب بشه

تندرویی در هر دیدگاهی فقط وجهه اونو خراب میکنه و باعث میشه از اهدافش دور بشه (همینطور که میبینی دید مردم به فمنیسم چطور شده)