2777
2789
عنوان

دیت اول و دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 24 پست

به نظرم حق داری ناراحت بشی و حق داری یه آدمی که به سلیقه ت نزدیکه برای ارتباط بخوای، ۵ زبان ابراز و دریافت عشق وجود داره بعضیا با هدیه حس میکنن مورد محبت و پذیرش قرار گرفتن. بهتره اگه برات فرد مهمیه باهاش در این مورد صحبت کنی و تشویقش کنی برات گل بگیره اگه هیچ جوره فایده نداشت گزینه ت رو عوض کن و سلیقه ت رو تغییر نده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید از این کارا بلد نیست اگه سرده هم شاید زیاد تمایل نداره

نه اصلا اصلا سرد نیس

ولی من گیر دادم ب گل🤣الانم گفتم شب بخیر من میخابم 

گف چیشده؟ گفتم بای😂🤦‍♀️

زیادی توقع دارم؟ 😂🤦‍♀️

آره عزیزم توقعت‌ بیجاس‌ 

شما چطور رفتی جلو . انتظار داری اونم از شما داره 

احتمال میدم سنت‌ کم باشه 

شما تو ماه اول میری شخصیت ادمو‌ ببینی 

راجب چی حرف میزنه؟ 

شغلش و کارش ؟ خانواد‌ش ؟ چی تو رابطه براش مهمه؟ خط قرمزاش‌ چیه و از همه مهمتر چطوری باهات برخورد می‌کنه ارومه؟ شوخه‌؟ چشم هیز نیست ؟ و خییییلی چیزای دیگه 

گل و ساندویچ چیه 🤣🤣

۲۲ سالمه اونم ۳۰

خب سنت کمم‌ نیس زیادم نیس ولی توقعت‌ برای اول رابطه جالب نیس عزیزم 

سن ۳۰ سالگی شما باید بفکر رابطه جدی باشی اگه دوس داری صرفا بهت محبت کنه و برید بیرون و بعد یه مدت ماچ و بغل و فلان و تموم بشه حرفی ندارم ولی میخوای رابطه جدی شروع کنی بحثهای دیگه رو بچسپ

خب سنت کمم‌ نیس زیادم نیس ولی توقعت‌ برای اول رابطه جالب نیس عزیزم سن ۳۰ سالگی شما باید بفکر رابطه ج ...

نه رابطه ی جدی میخام.. شاید حق با شماست من توقعم بیخوده

ولی خیلیا گفتن ناراحتیت بیخوده...حس میکنم گل خریدن و این چیزا ی نوع اهمیت دادنه

خب هرکس یه چیزی دوست داره

یه رفتاری رو نشونه اهمیت دادن میدونه

مثلا من به شخصه گل برام مهم نیست اصلا به ذهنمم نمیرسید ولی خب برای تو مهمه. اما در نظر بگیر شاید اون آقا نمیدونه یا این کارا رو بلد نیست

نه رابطه ی جدی میخام.. شاید حق با شماست من توقعم بیخوده

آره قوربونت برم بچسپ‌ به رفتارای اصلیش 

کم کم به اون حرف شمام‌ که میگی بهم برخورده می‌رسی 

بعد یه ماه دو ماه ببین گلی‌ کادویی چیزی برات میگیره ؟ یا ببین ترجیح میده قرار هاتون‌ کجا باشه ؟ آدم خوش مشربی هست نیس 

بعضی مردا اینجورین که آره من دوست دارم بریم فلان رستوران یا فلان کافه رو دوست دارم باهم بریم منم تاحالا نرفتم 

میدونی چی میگم ؟ یعنی خودش داره پیش قدم میشه پارتنرشو‌ دعوت کنه یه جایی 

کم کم می‌رسی به اینا 

فعلا اخلاق و شخصیت و خانواد‌ش