2777
2789

سلام دوستان شرایطش چطوره؟ برای یک نفر میپرسم که تو سراسری درس میخونه، کارشناسی

تا کدوم ترم امکان تغییر رشته هست؟ به چه رشته هایی میشه تغییر داد مثلا اگر رشتش فنیه میشه به رشته های انسانی تغییر بده یا فقط همون فنی؟

راحته یا سخت میگیرن مراحلش رو؟

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

هر ترمی بخوایی، میشه

اگر بخواد رشته ش رو تغییر بده و بره یه دانشگاه دیگه، باید از رشته ش انصراف بده که جریمه باید بده(درمورد دانشگاه آزاد، نصف شهریه ثابت ترم های باقی مانده رو باید بده، دولتی رو نمی‌دونم متاسفانه)

و اینکه اگه رشته ش پذیرش بدون کنکور نداشته باشه، باید کنکور بده

اگرم نظام قدیم باشه، باید معادلسازی کنه

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

اگر فنی هست، می‌تونه بره انسانی

ولی همین طور که گفتم، باید دوباره کنکور بدن

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر ترمی بخوایی، میشهاگر بخواد رشته ش رو تغییر بده و بره یه دانشگاه دیگه، باید از رشته ش انصراف بده ک ...

نه تو همون دانشگاه یه رشته دیگه بخونه 

یعنی بر فرض از رشته عمران بخواد بره رشته روانشناسی، میشه؟ 

چرا باید کنکور بده دیگه وقتی میخواد تغییر رشته بده؟

نظام قدیم یعنی کی؟ 

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
اگر فنی هست، می‌تونه بره انسانیولی همین طور که گفتم، باید دوباره کنکور بدن

اخه این که نمیشه تغییر رشته

میشه از اول کنکور دادن دیگه

نه تو همون دانشگاه یه رشته دیگه بخونه یعنی بر فرض از رشته عمران بخواد بره رشته روانشناسی، میشه؟ چرا ...

نظام قدیم یعنی اونایی که تا کلاس پنجم خوندن، بعدش رفتن راهنمایی، دبیرستان و پیش دانشگاهی

نظام جدید اینایی هستن که پنجم ششم هفتم و… می‌خونن

دانشگاه دولتی فکر نکنم بدون کنکور قبول کنه

باید رتبه ی مد نظر برای اون رشته رو کسب کنه

اخه این که نمیشه تغییر رشتهمیشه از اول کنکور دادن دیگه

ببین مثلا من مدیریت کسب و کار بودم، دانشگاه آزاد

ترم دو می‌خواستم تغییر بدم به حقوق توی همون دانشگاه خودم

تازه من علوم انسانی هم بودم و کنکور انسانی داده بودم

دانشگاه گفت باید کنکور قبول بشی

ببین مثلا من مدیریت کسب و کار بودم، دانشگاه آزادترم دو می‌خواستم تغییر بدم به حقوق توی همون دانشگاه ...

اهان پس کلا باید از اول کنکور بده

فکر میکرد بدون‌کنکوره و واحدهای عمومی و مشترکش هم پاس شده حساب میشه

ممنون از راهنماییتون🌹