2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست دارم یچیزی باشه که یکی ببینه بگن چه باکلاس

😂😁اون با یچیز نمیشه باید کل وسایل های خونه رو ترکیب هم بخری و اینکه همیشه مردم یه حرفی درست میکنن 

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️

وسیله ب هیچ وجه رو کابینتا نذارید .گل و بلبل تو دستشویی نچسبونید. دیوارا رو البوم عکاسی نکنید

از اوپن و کابینت ک وسایل روش باشه بیزارم

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

آدم خودشو دوس داشته باشه اتفاقا خیلی شیک و باکلاسه

خو خودش شیکه ن خونش

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

ما کلا مبل وپرده وفرش بهم ربطی نداره هر کدوم یه سازی میزنه

ی چیزی بگیر ک همه رو بهم ربط بده

چقدر نظرت قشنگ بود برا خونه آیندم حتما همین کار و میکنم

فداتم عزیزم 😍

من خودم خونم ۴۰ متره بسیار کوچیک .خودکشی کردم زوری همممممه برقیا ک رو کابینتا بود چپوندم تو کابینت 😅

با کلاس نشد ولی حداقل از اون خزی و بی کلاسی در اومد 😊