2777
2789
عنوان

همش حس میکنم برادخترم کم میذارم😞

149 بازدید | 21 پست

همخ ی تلاشمومیکنم تاازکسی عقب نباشه ولی نمیشه...پارسال براش کاپشن خریده بودم دیگه امسال نتونستم دودست لباس زمستدنی خریدم بازفک میکنم هیچ کاری نتونستم براش بکنم..همش تیپ ولباس بچه های مردم رومیبینم وبه خودم لعنت میفرستم که چقدبی مسئولیتم...شایدچیز ساده ای باشه ولی همین چیزامنوداره میکشه...تواینستا اباسای بچه هارومیبینم حسرت میخورم...لعنت به گرونی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم . اینستا اینا رو ولش کن ‌ . وضع همه یه جور نیست . منم واسه بچهام لباس پارسال می پوشن یعنی واقع ...

لعنت به اینستاکه خوشیه زندگیامونو ازمون گرفت...کاش زمان برمیگشت عقب وانقدفاصله ی طبقاتی به وجودنمیومد

اشتباه میکنی عزیزم

جدا از بحث مالی بچه نباید پرتوقع بار بیاد.وقتی لباسش هنوز اندازشه و قابل استفاده چرا باید خرید کنی؟

میدونی به نظرم یه وقتا این کمال گرایی ما مادرها ذوق داشتن یه وسیله رو از بچه میگیره چون اون هیچ وقت منتظره چیزی نبوده.من یه وقتا عمدی یه وسیله ای که دوست داره رو دیرتر براش تهیه میکنم دوست ندارم یه بچه ی نه نشنیده وارد جامعه کنم.بچه باید یاد بگیره پدر و مادر غول چراغ جادو نیستن 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
چندسالشه بچتون؟معمولامارک دارمیخرین یامعمولی؟

دخترم ۴ سالشه. بعضی چیزا رو مارک میخرم بعضی چیزا رو‌معمولی. الان کاپشنش کوچیکه ، دو سال هم پوشیدش. لباس مهمونی هم نداره