2777
2789
عنوان

من‌حس میکنم مجازی عاشق میشم

64 بازدید | 10 پست

خواهشن سرزنش نکنید من ۳۷ سالمه جدا شدم.یه دختر دادم که ۱۸ سالشه و دیکه انشالله کنکور میده و دانشکاه میره دنبال زندگیش .نه اینکه بیخیالش بشم ولی خب بهم اونقدرا احتیاج نداره.حالا اینا بیخیال‌با یه اقایی چت میکنم حدودا ۳ سالیع باهاش اشنام ولی مدام نبوده چت کردنمون  اونم جدا شده دلیلش خیانت همسرش بوده به گفته خودش و از حرف زن واخلاقش حسم میگه دروغ نمیگه  یه پسر داره که مریضه وداروهایی استفاده میکنه که دائمی و گرونن .این اقا یکم افسرده است نمیدونم ترسیده یا هرچی خیلی کم حرفه ولی من یه حس خوب بهش دارم اونم ۳۷ سالشه همسنیم .ولی زیاد شوقی نداره برای چت کردن خودش میگه کلا گریزان شدم از ادما مخصوصا زن ها. یه بارم بهم گفت برنامه ات واسه اینده چیه حس کردم  قصد داشت بیشتر اشنا بشیم ولی من گفتم اینده دخترم فعلا تمرکز کردم  راستی شغلش هم سقف کاذب و..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش دنبال دخترت باشی. دخترت فقط الان کسی که واقعا پشتشه و واقعا دوسش داره تویی. اگه مطمئن نبودی بهش ...

از نزدیک ندیدمش.خب خودم تنهایی چه کنم بره دانشکاه من تنها میشم الانم تنهام

منم همین حسو دارم

از طرز چت یه نفر باید خوشم بیاد و هر کسی به دلم نمیشینه

تاداینکخ فهمیدم این اقا متاهله

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

اره

اشکالی نداره ، ولی اول مطمئن شو واقعا خودشه و قصدش ازدواجه نه سوء استفاده .

بعد چراغ سبز نشون بده .

زود هم ازدواج کنید که ضربه نخوری هم خودت و هم دخترت که گناه داره مادرش اسیب ببینه

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

از نزدیک ندیدمش.خب خودم تنهایی چه کنم بره دانشکاه من تنها میشم الانم تنهام

خب خودتو سرگرم کن کاری چیزی یا مثلا فیلم ببین گهگاه برو دنبال دخترت از دانشگاه بیارش. باهم برین سینما نمیدونم کلی کار دیگه. چون من دیدیم کسایی رو که البته دو از جون و زندگی شما برا بار دوم شکست خوردن دیگه حالشون هیچوقت خوب نشده نتونستن همون آدم سابق بشن. ولی اگه مطمئن شدی بهش اونوقت بشین تصمیمتو بگیر