2777
2789
عنوان

تاپیک های این دو کاربر زندگی من رو متحول کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 36 پست
هر دو عالین یـه کاربر دیگ هم که واقعا روی من تاثیر مثبت داشتن @مامالی4 هستن

وای وای دقیقا این رو یادم رفت

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا حیفم میاد که مدتیه نمیرسم مرور کنم

دیدی دختر گرانبها سایت زده؟

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
حیف که دیگه بانو تاپیک نمیزنه

دقیقا 

کلا همه بعد یمدت دیگه میرن

و @masoomehh عزیزم ک مسیر زندگیمو عوض کرد

وای مرسی عالی این رو دوباره تاپیک میزنم با این کاربرا

دارم دیوونه میشم هرلحظه بفکرشم بخدا💔

ببین منم به یکی علاقه داشتم وضعم از شما بدتر بود 

چون باهام رابطه نگرفت اما من بهش اصرار میکردم و اون میگفت بهم پیام نده 

دو سال حالم خیلی بد بود و الان ۴ ساله تقریباً 

الان هم گاهی میاد تو فکرم اما میگم فکره و بهتره گول فکرامو نخورم .با فکرام کاری ندارم اما تمرکزم رو خودمه بهترم خدا رو شکر 

شما هم با فکرات کاری نداشته باش مغز کارش فکر کردن و ... این‌است  حواستو به خودت بده 

دیدی دختر گرانبها سایت زده؟

اره ولی متاسفانه وقت نمیکنم چک کنم 

بدتر اینکه وقتی چک میکنم تا مدت ها ذهنم درگیره آموزش هاشه و انرژی زیادی رو ازم میگیره و تمرکزم از درس بلند میشه 

محتوای سایت همون چیزایی که خودش اینجا گفته یا جدیدن؟

ببین منم به یکی علاقه داشتم وضعم از شما بدتر بود چون باهام رابطه نگرفت اما من بهش اصرار میکردم و اون ...

نمیتونم نمیشع همه فکرم درگیرشههه😭

اخه خیلی دوسش داشتم ی حسی بهش داشتم ک تو رندگیم ب کسی نداشتم اما اون دیگ ن پیام داد ن چیزی نامرد بود

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
نمیتونم کاش دست خودم بود و میتونستم بهش فک نکنم مدام جلو چشممه💔

👀👊چشاتم ترکوندم 

مغزتم  اگ فکر کرد میدم از اینا بخورتناا👽ـ

دور از شوخی به خودت بیا خودتو جدی سرگرم کن  😅 چ عاااشقای باهم زندگی کردن بعد ۲۰ سال طلاق گرفتن و از صفر شروع کردن و گفتن ارزش فکر کردن نداره و باید باز زندگی کنن .ـ حالاااا توووووو 

ظلم نکن در حق خودت و عمرت میمونه تو ذهنت ولی اگ بیرون بری و وقت بگذرونی با دوستات و خانواده و درس و... زهر خاطره از بین میره فقط اسمش میمونه..

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
نمیتونم نمیشع همه فکرم درگیرشههه😭اخه خیلی دوسش داشتم ی حسی بهش داشتم ک تو رندگیم ب کسی نداشتم اما ا ...

باور کن منم خیلی خیلی دوسش داشتم 

نمیگم بهش فکر نکن میگم اومد تو فکرت بذار باشه ولی غرق نشو 

برای خودت برنامه و هدف بذار و زندگی تو بکن