2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت می‌کنه نمی‌دونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 53 پست
باهاش صحبت کن کمکش کن بیشتر تو منجلاب فرو نره

فرو رفته هرچی دستو پا بزنه بیشتر فرو میره

کاش طلاق بگیره 

ترکا ی مثال دارن  خاک خور خاک خوردنشو ترک نمیکنه

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاوره رفتین؟ روانشناسی چیزی برو نمیشه که نه طلاق بگیری نه حتی تهدید  و نه مشاوره😕

برو یه دعای سنگین مشتی بگیر دهنشو سرویس کن. راه اخر بود والا چیز دیگه ای ذهنم نرسید

💚🤍❤️

ببخشیدا ولی ما اینجا به این ادما میگیم گاوی ک به گ وه خوردن عادت داشته باشه تااخرعمر میخوره

بعدش منم به شوهرم گفتم بخای خیانت کنی جوابشو باخیانت میدم دست پاشو جم کرد😅😂

فرو رفته هرچی دستو پا بزنه بیشتر فرو میرهکاش طلاق بگیره ترکا ی مثال دارن خاک خور خاک خوردنشو ترک نم ...

عع منم ترکم ولی ما هم یه مثال داریم تقریبا این طوره که میگه گاوی که به کهنه خوردن عادت کنه دیگه نمی تونه ترکش کنه

فرو رفته هرچی دستو پا بزنه بیشتر فرو میرهکاش طلاق بگیره ترکا ی مثال دارن خاک خور خاک خوردنشو ترک نم ...

نه اینطوری نیست، قطعا تنها کسی که میتونه کمک کنه فقط خودشه. من حس شیشمم میگه درست میشه 

یا باید طلاق بگیری 

یا باید خودتو بزنی به کوچه علی چپ و برای همیشه از زندگی عاشقانه خداحافظی کنی

یرب یا ده ساعت هم نداره خیانت خیانته

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

کسی که خیانت میکنه تاپای گورادامه میده راهکارم نداره که ترک کنه 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید