2777
2789
عنوان

گردنبند چطوره سنگاش عقیقن از باسلام سفارش دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید فکر کردم هنوز نگرفتی. اگر سفارش دادی پس مبارکت باشه دیگه نظر نپرس از چشمت میوفته

نه خیلی دوسش دارم از چشم عمرا بیفته ولی اصلا شبیه تصبیح نیس😂😂😂😂😻😻😻😻

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 
مبارکه عزیزم.سلیقه ها متفاوته، بنظر من اینا زیباتر هستند،

اره دیگه سلیقه هست من مال خودمو دوست دارم بعد اون گلا عقیقه اینا فقط یه سنگ عقیق دارن ولی مرسی بابت نظرت عزیزم😻😻

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 

من کلا از گردنبند و دستبند و هر چی که زیور آلات باشه خوشم نمیاد ولی مهم دل خودته اگه پسندیدی و دوست داره بنداز گردنت حرف کسی برات مهم نباشه 🙃

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
مبارکت عزیزم چند شد‌؟

۳۱۰ البته خودشون سازنده هستن همه محصولاتشان قیمت مناسبه

خیلی زشته کنسلش کن 😐

مرسی بابت نظرت ولی خیلی دوسش دارم 😻😻

اره دیگه سلیقه هست من مال خودمو دوست دارم بعد اون گلا عقیقه اینا فقط یه سنگ عقیق دارن ولی مرسی بابت ...

قربونت، به خوشی استفاده کنید ان شالله ♥️.

همین که حس خوبی بهش داری عالیه، عقیق علاوه بر زیبایی خاصیت درمانی و انرژی مثبت هم داره که مزیت بزرگی محسوب میشه😍

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

کاش رنگ بهتری انتخاب میکردی این خیلی شبیه تسبیح پلاستیکیای توی مسجد  

اگه میشه جابه جا کرد عقیق قرمز اینا جابه جاش کن که رو لباست نما بده 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

کاش رنگ بهتری انتخاب میکردی این خیلی شبیه تسبیح پلاستیکیای توی مسجد اگه میشه جابه جا کرد عقیق قرمز ...

مرسی بابت نظرت گلم ولی اصلا شبیه تسبیح نیس و این که رنگش خیلی قشنگیه بنظرم 😻😻😻😻❤️❤️❤️❤️