2777
2789
عنوان

ب مادرشوهرم گفتم‌میخاری😔بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 28139 بازدید | 264 پست
وااااقعا درک نمیکنم شما دوسدارین برین جایی ک شخصیتتونو خورد میکنن؟ماااادر شوهر من میگه بیاااا تو ب د ...

هر کی توهین کرد جوابشون رو بده ،اینجوری نه تودلت میمونه نه اونا دوباره تکرار میکنن.ولی اینجوری برای خودت پیش همه بد شد.همسرت که بدون شما رفته پاگشا،بعدش هم که اینقدر دعوا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چرا احساس کردم منم برم تو خونه خودم همچین زندگی مث شما خواهم داشت..آخه شوهرم هنوز که هنوز خانوادش ازش آمار میگیرن‌..من شوهرم بارهابهم گفته صبرکن بریم خونه خودمون‌ الان چون باباکمک‌ میده برای بنایی گوش بحرفم میدم بعدا دیگه اینجوری نمیشه..نمیدونم اینجوری خواهدبود یانه😭الانم تو بنایی چقدر زجر و دلهره دارم میکشم پدرشوهرم یه نظر می ه من یه نظر دیگه شوهرم هم نظر بامن 💔ولی باباش..ولی خانواده شوهرررر💔😭

خودتم نمیدونی چی بهتون گفته هی میگی تیکه انداخته.دوتا از تیکه هاشو بگوشاید شوخن و مدلشون اینجوریه

وقتی میگم شخصیتم خورد شده دیگه لطفا متوجه باش ک حتی با تایپ کردنشم شخصیتم خورد میشه!

وگرنه اگه میخواستم دروغ بگم برام کاری نداشت دوتاشو سرهم میکردم میگفتم

اما گفتنش فکر کردن بهش عذابم میده!

ینی میزبان اون همه زحمت بکشه بخاطرِ چن تا دگوری مهمونیشو به هم بزنه؟چه رودارین شماها والامردم نوکرو ...

من میگم مادر شوهرش باید اول با اینا هماهنگ می‌کرده بعد قول رفتن می‌داده به عمه 

اسی هم اگه واقعا دلش نبوده باید می‌گفته به این دلیل از فلانی خوشم نمیاد نمیایم 

✌️تراپی مال شماست ، ما لُرا فقط می رقصیم 😁

عزیز دلم نرفتن، خب نرفتن. عواقبش هم با خودشون. یه مادرشوهر نباید انقدر زنگ‌ بزنه. حالا با اشتباهات ا ...

اینجور مواقع وقتی اصلِ مهمکنی نمیره به بقیه هم خوش نمیگذره.خداروشکر شوهرش رفته لااقل بقیه کوفتشون نشده

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
وقتی میگم شخصیتم خورد شده دیگه لطفا متوجه باش ک حتی با تایپ کردنشم شخصیتم خورد میشه!وگرنه اگه میخواس ...

از کونش میخاره ی خودت بدتر بوده؟ازین بدتر به مادرت گفتن؟

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
🤣🤣🤣🤣من مادربزرگ مامانم اینجوریه هیچکس دوستش نداره جز شوهر من . میگه چرت و پرت میگه میخندیدم .. و ...

🤣🤣منم حسم دوگانه‌س به مادربزرگ‌ همسرم. یه جورایی انگار دوسش هم دارم. روزایی که کمتر بی‌ادبه البته. اونم دیگه داره ۱۰۰ سالش میشه. این سری بعد از یه دوره بیماری سخت، بازم داشت بدجنسی میکرد، گفتم خدا رو شکر مامانبزرگ حالتون خوبه. پرسید چطور؟ گفتم ازین حرفها که میزنید، یعنی خوبید. گفت ها کور بشه هر کی حسوده 🥴🤣 خودشم بعدش خنده‌ش گرفت.

بدجنس بانمکیه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
عزیزم رفتم ی نگاه ب تاپیکات انداختم..راجبه ب مشکل شوهرت اخر ب باباش گفتی؟کنجکاو شدم اگه دوس نداری را ...

بقران خداشاهده اینم تازه دیشب گفتم،باباشم‌ی چک زد تو گوشش و خودم‌رفتم دستشو گرفتم تا دیگه نزنتش

ولی ازمایش دوبار بردمش

سیگارم نمیزارم دیگه دست بزنه

خوش به حال جاری بزرگم. اونها با هم قهرن. تقصیر خواهرشوهر هم بوده ولی راحته. به گفته خودشون چهار پنج ...

وااااای بخدا قشنگگگگ عین خواهرشوهر منه .....

اونم خودشو عقل کل می‌دونه ی چیزای پیش پا افتاده و سطحی رو برا آدم به عنوان ی زن موفق تعریف میکنه آدم حالش از اینهمه عقده ای بودن بهم میخوره ....

تا قبل از این که بخوام دعوا رو راه بندازم تا تو نحوه ی رابطمون و رختخوابمونم داشت دخالت میکرد . انقد اعتماد به نفس داره همه ام قبول دارن درصورتی که هیچییییی حالیش نیست من اشتباهم این بود وقتی بهم اینا رو میگفت برا اینکه دلش نشکنه تایید میکردم . ولی از این به بعد چیزی بگه مخالفش میگم یکم بادش بخوابه

اینم‌بگم باراولشون نیست ک اصرار میکنن جایی بریماصلا هیچ اختیاری نداریم ک برای خودمون تصمیم بگیریم،بر ...

خوب  کردی بیخیال ،اشتباه بود ،ولی آدم حرصش میگیره نمیدونه چی میگه ، اونم باید یجوری پاشو بکشه بیرون از زندگیت دیگه