2777
2789
حالم بده

ولی حال بدت و ضعفت رو به کسی نشون نده چون یه کاری میکنن حالت از این هم بدتر بشه

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
خب اون تو رو توی آب نمک نگه داشته تو رهاش کن بره نذار ازت استفاده بشه بعدم پروفایل و اینا نذار یا اص ...

منم موافقم با این...بنظرم جوری رفتار کن ک اصن وجود نداره و بهش فکر نمیکنس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونی محبت انگار اعتیاد داره

محبت دیدن آدمو معتاد می کنه

و اگه یه روز اون محبت رو از طرف بگیرن، دست به زمین و آسمون میزنه تا دوباره بدستش بیاره

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای خوشبخت شدنم میشه یه صلوات بفرستی؟ دوستان عزیز کاربری دست دونفره، انقدر نپرسین . یه ۱۶ و یه ۱۸ ساله.
خب اون تو رو توی آب نمک نگه داشته تو رهاش کن بره نذار ازت استفاده بشه بعدم پروفایل و اینا نذار یا اص ...

دیکه کار از کار گذشته یه خودشیفته بدون اینکه بدونم با بازی روانیش تو دام انداختم و رهام کرد با اینکه الان می‌دونم همه اونا نقشه بوده نمیتونم با تروماهای بجا موندش کنار بیام و خودشم دیگه همه ضلالتمو فهمیده کار از کار گذشته ک نشون ندم

دیکه کار از کار گذشته یه خودشیفته بدون اینکه بدونم با بازی روانیش تو دام انداختم و رهام کرد با اینکه ...

هیچ وقت کار از کار نگذشته 

شماره اش رو حذف کن ، اینستا انفالوش کن 

پیام داد جواب پیام هاش رو نده ، از مخاطبان تلگرام و ... هم پاکش کن ، بذار تو کف بمونه که چیشد اینی که عاشقم بود یهو رفت ، حتی جایی هم دیدیش باهاش حرف نزن سریع نگاهتون ازش بگیر 

بعدم خیلی ها از رابطه سمی اومدن بیرون خودشون رو ترمیم کردن با آدم درست اوکی شدن 

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی
هیچ وقت کار از کار نگذشته شماره اش رو حذف کن ، اینستا انفالوش کن پیام داد جواب پیام هاش رو نده ، از ...

خیلی سخته از اردیبهشت عملا رهام کرده و هربار تموم کردم اما تو ذهنم شب و روز ب یادشم تموم نمیشه پس کی یادم میره

الان دقیقا تو این حالم گدایی اعتیادی ک بهم داد و بحال خودم رهام کرد

اما خوشحال باش که میشه ترک کرد زمان دارو هر دردیه

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای خوشبخت شدنم میشه یه صلوات بفرستی؟ دوستان عزیز کاربری دست دونفره، انقدر نپرسین . یه ۱۶ و یه ۱۸ ساله.
خیلی سخته از اردیبهشت عملا رهام کرده و هربار تموم کردم اما تو ذهنم شب و روز ب یادشم تموم نمیشه پس کی ...

طول میکشه عزیزم تا یکسال یا حتی یکسال خورده ای ممکنه زمان ببره 

ولی وقتی رهاش کنی بعد یه مدت حس میکنی بار سنگینی از قلبت برداشته شده 

بعدم هر چی بیکار باشی بیشتر بهش فکر میکنی ، اگر شرایطش رو داری برو سرکار یا کلاس برو ، باشگاه برو سر خودتو گرم کن 

یه مهارت یاد بگیر حتی اگه هزینه کلاس برات زیاده از یوتیوب یاد بگیر و ... بعد به خودت میای میبینی دکمه اش رو زدی و چسبیدی به زندگیت 

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی
طول میکشه عزیزم تا یکسال یا حتی یکسال خورده ای ممکنه زمان ببره ولی وقتی رهاش کنی بعد یه مدت حس میکنی ...

این زمان عین ته سیگار نابود و پودرم کرده الان ک پیاماتونو خواندم پروفو پاک کردم و تلگراممو حذف کردم اما می‌دونم متاسفانه طبق تجربه باز بهش برمی‌گردم امیدوارم برنگردم کاش میشد زد نکست ب سالها بعد

طول میکشه عزیزم تا یکسال یا حتی یکسال خورده ای ممکنه زمان ببره ولی وقتی رهاش کنی بعد یه مدت حس میکنی ...

سه روز سرکارم سه روز دانشگاه و دو روز قبل دانشگاه باشگاه و شبا پیاده روی و کلا تایم سرخاروندن ندارم ولی در هر زمان و مکان از صبح ک بیدار میشم تا شب ک می‌خوابم سرکلاس سرکار و .‌‌.. تو فکرشم اون روز تو باشگاه برخلاف همیشه ک آهنگ شاد میذارن ی آهنگ احساسی اومد جلو مربی اشکم در اومدم رفتم سرویسم و بعد با خجالت گفتم آبریزش گرفتم😔

دیکه کار از کار گذشته یه خودشیفته بدون اینکه بدونم با بازی روانیش تو دام انداختم و رهام کرد با اینکه ...

منم یه نفر با نگاهای تابلوش،وابستم کرد،،،اینم همین طوری شما رو بازی روانی داد؟

منم یه نفر با نگاهای تابلوش،وابستم کرد،،،اینم همین طوری شما رو بازی روانی داد؟

از نگاه گذشته بود من ده سال بود شوهر داشتم دوتا بچه داشتن خانواده ب شدت سنتی ک این کارا کلا از بچگی برامون تابو بوده هر زنی از این خلافا میکرد هزار جور قضاوتش میکردم این آقا روحم را طی سه سال دزدید