2777
2789
عنوان

تا حالا مرگ کسیو از نزدیک دیدین یا جنازه شو

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 52 پست
تسلیت میگم

ممنون  

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

من عموی بابامو دیدم که مریض بود رفته بودیم عیادت پسرش از سرکار اومد بغلش کرد داشتن باهم حرف میزدن که وسط صحبت کردن فوت کرد خیلی صحنه عجیبی بود اما خب جنازه زیاد دیدم دانشجو که بودیم یه ترم رفته بودیم پزشکی قانونی که واقعا وحشتناک بود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رحمتشون کنه

ممنون خدا عزیزای شمارو نگه داره

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
آره تو خونه تنها بود نمی‌دونم دقیق فکر کنم خودش گاز رو باز کرده بوده

فک کنم خیلی مرگ راحتی باشه نه،؟

ادم چندتا قرص خواب بخوره گازم روشن کننه راحت بخوابه 

اخخخخخ 😮‍💨 راحت میشه آدم 

عزیزم خودکشی خود خدا گفته گناه کبیرسپس گناه کبیره بخششی نداره🫠💔

من از لحاظ اعتقادی نمیگم من از قلبم میگم همیشه از بچگی خیلی به این معتقدم که خدا بخشنده ترینه خود کشی گناهه و کار آدمای ضعیف و بزدل بله قبول دارم اما شاید خدا هم قلب دردمند اونا رو لمس کنه نمیدونم.......💔💔💔

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بنظرم خدا مهربونم تر از این حرفاست

مهربون هست تا دلت بخوااد

ولی روحی که از تیکه وجود خودشه و جسمی که بهت هدیه داده رو خودت باعث میشی که به همه چی پایان داده بشه به نظرت میبخشه؟

اگر تجربه نزدیک به مرگ افراد خودکشی کرده رو ببینی میفهمی منظورمو‌...

شاید خدا امروز بهت سختی داد فردا قرار بود خشی بهت بده تو امروزو با گرفت جون خودت تموم میکنی 

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

چه شرایط سختی خدا بهتون صبر بده روحش شاد

مچکرم عزیزم خدارفتگان شماروهم بیامرزه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
آره تو خونه تنها بود نمی‌دونم دقیق فکر کنم خودش گاز رو باز کرده بوده

اخه میگن شیر گاز باز بذاری یکی بیاد لامپو روشن کنه خونه میره رو هوا که،بازم خدا رحم کرده اتفاقی برای بقیه نیفتاده،عزیزم دلت برای کساییکه فوت شدن نسوزه دلت برای زنده ها بسوزه 

مهربون هست تا دلت بخواادولی روحی که از تیکه وجود خودشه و جسمی که بهت هدیه داده رو خودت باعث میشی که ...

وقتی ی نفر زندگیش تعقیری نمیکنه باید چکار. کنه؟

وقتی تنهاست بی کسه باید تا آخر مرگش غصه بخوره ؟