2777
2789
عنوان

راز پخت برنج عاااالی

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 35 پست
ینی ب نظرتون رازی وجود نداره که کمک کنه؟

ببین برنج  طارم هاشمی دو ساعت خیس کنی ،کته مثلا ۴ پیمانه برنج ۵ تا آب بریزی و روغن و نمک عالی میشه، یا آبکش هم همین طور برنج و بریزی بجوشه بعد ۱۰ دقیقه حدود ا یه دونه بچش در حدی که مغز برنج هنوز یه کوچولو سفته آبکش کنی ،روش آب روغن بدی دم کنی اینم خوب میشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نشنیده بودم اسمشو

مرحاه‌اول برنج اینکه زیاد نسوزی و موقع شستن چنگ نزنی 

تو آب ولرم خیس کنی 

بعد اگر ایرانیه ۴ ساعت خیس بخوره 

نمکش کمی زیادباشه 

تو آب برنج که گذاشتی جوش بیاد کمی سرکه سفید بریز 

ولی برنج شروع کرد رو به بالای آب اومد دیگه صاف کن 

نزار زیاد آب بکشه به خودسش و شفته بشه 

برنج رو با اب تقریبا سرد آبکش کن 

بزارم دم بکشه زیرش رو کم کن 

وقتی بخار کرد آب و روغن قاطی کن بکش. روش 

بزار تو آب و روغن دم بکشه حجم آب زیادنباشه 

زیر گازکم باشه پدری قابلمه کاملا کیپ باشه اگر نبود دم کنی بزار 

آ

عزیزم به مرور خودت متوجه میشی که چجور بهتره ولی بسته به نوع برنج حد اقل 2 ساعت خیس کن و نمک بزن اگر موقع جوش خوردن نمک بزنی برنج شکننده میشه و اینکه زمانی که برنج رو آبکش کردی آب سرد یا آب خیلی گرم روی برنج نریزی در کل آشپزی درسته که یه سری اصول داره ولی نگران نباش به مرور همه چیز دستت میاد و اینکه چندین بار خراب کنی خیلی طبیعیه

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

اگه برنج رو از چند ساعت قبل خیس کنی بهتر میشه. قبل این که برنج رو بریزی توی قابلمه آب جوش، حتما اون آبی که توش برنج خیس کردی رو بریز دور. وقتی برنج رو میریزی توی آب شعله ش زیاد باشه که زود جوش بیاد دوباره و برنجا نچسبن بهم. وقتی برنج وسطش اندازه یه نخ خام بود و بقیه ش پخته بود آبکش کن. موقعی هم که میخوای بریزی توی قابلمه جوری بریز که دونه دونه برنجا بریزن توی قابلمه که بهم نچسبه. یه کم کره هم بذار روی برنج. قاشق یا کفگیر هم لبه قابلمه برنج نزن. اول با حرارت زیاد بذار دم بکشه بعد زیرش رو کم کن. 

یه برنج جدید گرفتم ندا اسمشه آشغال به تمام معنا

من شمالیم.برنج ندا خوب نیست.

طارم خوبه،بهنام هم خوبه.

برنج ایرانی باید خیس داده بشه تاپختش بهتر بشه.تو برنج درحال جوش یک قاشق روغن و یک قاشق آبلیمو یا آب نارنج بریز برای سفیدتر شدن برنج.....برنج ایرانی رو باید بادستت له کنی،وقتی دورش پخت و وسطش هنوز خام هست آبکش کنی تا شل نشه.....

اگه برنجت کمی نرم شد،وقتی دم کشید کمی روغن داغ کن وقبل از اینکه تو دیس بکشی روی برنج بریز......برای پلوهای رنگی،باید برنج رو کال تر بگیری

خدایا بی نهایت شکرت