2777
2789
عنوان

از فردا میخوام واسه زیست کلا یه کاری کنم توش خیلی ضعیفم

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 25 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تهرانم قشنگم🩵

ای کاش شهر ما بودی مشاورم خودم رو بهت معرفی میکردم حضوری میرفتی 

هر چند از شهرای دیگه میان پیشش ولی خب سخته برا خودتون 

کنکور یه پروسه یکی دوروز نیست 

بجنگ برای ارزوهات و تسلیم نشو تا رسیدن به هدفت ...ما یه بار زندگی میکنیم

در ضمن  برای شروع ایکیو نزن 

خیلی سبز تک پایه بزن 

تموم شد پیوکیو ایکیو 

دوست ندارم دوباره بخورم زمین خانوادم حتی تهدیدم کردن باید امسال آخرین سالت باشه نمیخوام یه مشت خاک ب ...

به نظرم تازه اول راهی 

تمام سعی تو بکن قبول شی امسال 

ولی اگه یه درصد خدایی نکرده  نشد هیچ ترسی از دوباره موندن نداشته باش 

بر روی بوم زندگی هرچیز میخواهی بکش 

زیباو زشتش پای توست تصویر را باور نکن 

خالق تورا شاد افرید 

ازاد ازاد افرید

پرواز کن تا ارزو 

زنجیر را باور نکن 

ببین کاری که من خودم میکنم حنیف میبینم(حالا تو بسته به سلیقه هرکی بهتره برات من چون از یازدهم دیدم دیگه بهش عادت کردم )بعد جزوشو مرور میکنم با تمام تستاش و کتاب رو بررسی میکنم در کنارش زیستاگرام (یه تصویرنامه خفنه که نکات شکلا رو جمع بندی کرده ) نکات مهم تستا و زیستاگرام و جزوه رو تو کتاب یادداشت میکنم چون بین کتابم برگه سفید گذاشتم بعد فقط تست میزنم و همون کتاب و نکات که وارد کردم رو میخونم خیلی سریع و فقط تست کار میکنم پاسخنامه رم کامل تحلیل میکنم ولی برای هر تست ۱ دقیقه وقت میزارم برای حلش و کلاس حضوری هم با یه خانم دکتر میرم دیگه بااینکارا ۷۰ میزنم قلمچی و اینارو حداقل

هدفتون چه رشته ایه ،

والا از اول عاشق پزشکی بودم ولی الان حس میکنم ازش دور شدم تلاشمو میکنم ولی باز زمین میخورم همین الان دارم با چشمای اشکی واست مینویسم بخدا

ای کاش شهر ما بودی مشاورم خودم رو بهت معرفی میکردم حضوری میرفتی هر چند از شهرای دیگه میان پیشش ولی خ ...

اهان باشه تک پایه کار میکنم اتفاقا بخدا که از فردا بیشترین تستو میزنم ففط