2777
2789
عنوان

بیاید عکسمو بذارم نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 31 پست
فیلر فقط گونه؟

لاغریه صورتتون دقیقا مث منه

منتهی من خیلی لاغر ترم

به نظرم زیر چشم واجب تره تا گونه چون گونتون نسبتا خوبه

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روتینتونو میگین ژل شستشو وضد آفتاب هم بگین ممنون میشم قشنگم

در حال حاضر ژل شست و شوم درمالیف مخصوص پوست چرب و جوشداره که واقعا راضیم ،اگر فارماسی چای سبزشو استفاده کرده باشی ،تقریبا همون بو رو میده و همون کارایی رو داره ولی ارزون تره ،من از دیج کالا ۹۵ گرفتم

ضد آفتابم الان فلوئید پرایم ،قبلا از ایرانیا سیسپرسا و برایت مکس استفاده کردم ،فرقی با اونا نداره ولی ارزونتره ،سه تاشونم خوبن

جوش فعال داشته باشم فقط نقطه ای هر شب پنژل میزنم

برای جای جوشام  سوسپانیون ۲۳ درصد ویتامین c اوردینری استفاده میکنم ،به همه نمیسازه ولی برای من خیلی خوب بود

همینا واقعا چیزا دیگه ای ندارم تو روتینم فعلا😅

در حال حاضر ژل شست و شوم درمالیف مخصوص پوست چرب و جوشداره که واقعا راضیم ،اگر فارماسی چای سبزشو استف ...

ممنونم گلم دکتر برام ژل شستشو وویتامین سی هیسدالین نوشته ۲ماهه استفاده میکنم ضد آفتاب لافارر میخرم 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
ریزش مو گرفتم ولی مقطعی و کوتاه ،مکمل میخورم پرفکتیل پلاتینیوم و فولیکوژن ،همراه روزی یکی هم بیوتین ...

عالیه عزیزم خوشبخت باشی

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
ممنونم گلم دکتر برام ژل شستشو وویتامین سی هیسدالین نوشته ۲ماهه استفاده میکنم ضد آفتاب لافارر میخرم

هیسدالین نداشتم

ولی فکر کنم لافارر برپایه چربیه ،اگر پوستت چربه فقط فلوئید بزن ،بقیه اشون جوش میاره ،لافارر بیشتر تحقیق کن 

هیسدالین نداشتمولی فکر کنم لافارر برپایه چربیه ،اگر پوستت چربه فقط فلوئید بزن ،بقیه اشون جوش میاره ، ...

نه اتفاقا باهاش جوش نمیزنم بیرنگشه اما خس میکنم مقداری موستم تیره تر شده ۲ماهه استفاده میکنمم لافارر رو

نه اتفاقا باهاش جوش نمیزنم بیرنگشه اما خس میکنم مقداری موستم تیره تر شده ۲ماهه استفاده میکنمم لافارر ...

اها خب خداروشکر جوش نمیزنی 

یه مدلی بگیر که ویتامین c داشته باشه ،پوست روشن میگنه

اها خب خداروشکر جوش نمیزنی یه مدلی بگیر که ویتامین c داشته باشه ،پوست روشن میگنه

ویتامین سی هم گفتم که شبا میزنم همون هیسدالین کافی نیست ؟