2777
2789
عنوان

درد دل شب آخر

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 29 پست
همه میگن نه بخاطر بچت تحمل کن و جدا نشو ولی هیچ بچه ای دوس نداره پدر معتاد داشته باشه حتا منو تهدید ...

اونا مزخرف میگن چند روز دیکه اگه طلاق نگیری بچه هم مثل باباش میشه

معلومه باید جدا بشی وقتی لیاقت تو و بچه رو نداره

خیلی سختمه ولی بچمم گناه داره باید در آرامش زندگی کنه و نه اینکه شاهد کارای پدرش باشه

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صد در صد طلاق بگیر تو این زندگی نمون مریض میشی مامانم به پای بابلی معتادم نشست الانم پارکینسون گرفته ...

الهی بگردم😔ایشالا به زودیه زود حالشون خوب بشه عزیزم

منم خودم ضرب خورده زندگی سیاه پدر مادرم هستم و الان هیچوقت مشکلات وحشتناک زندگیه پدر مادرمو فراموش نمیکنم 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

خوردن قرص آرامبخش ایرادی نداره ولی اعتیاد و الکل اصلا خوب نیست زندگی رو سیاه میکنه این جور آدما هیچ ...

بخدا چن ساله با کاراش می‌سازم میگم بچم بی پدر بزرگ نشه 

با دروغاش با تهمت زدناش با فحش دادن به خونوادم با همه اخلاق نحسش ساختم دلم نیومد زندگیمو خراب کنم ولی به این سن رسیدم دیدم موهام سفید شدن و بدنم ضعیف،با ۲۵ سال سن آرزوی مرگ میکردم تا اینکه گفتم این درد رنجا تا کی

الهی بگردم😔ایشالا به زودیه زود حالشون خوب بشه عزیزممنم خودم ضرب خورده زندگی سیاه پدر مادرم هستم و ا ...

ممنون عزیزم ان شاالله خدا از زبونت بشنوه منم بالای معتادم خدا لعنتش کنه چقدر مامانم کتک زد چند بر میخواست مامانم بکشه بخاطره اینکه طلاهای مامانم بگیره ببره بفروش مواد بخره مامانم کارمند بود همش می‌رفت سرکارش از پول می‌گرفت زندگیمون واقعا سیاه کرده بود خدا رو شکر چند سال که مرده 

بخدا چن ساله با کاراش می‌سازم میگم بچم بی پدر بزرگ نشه با دروغاش با تهمت زدناش با فحش دادن به خونواد ...

سنت خیلی کمه

هنوز خیلی جوونی و خیلی فرصت داری 

زمان رو از دست نده 

ممنون عزیزم ان شاالله خدا از زبونت بشنوه منم بالای معتادم خدا لعنتش کنه چقدر مامانم کتک زد چند بر می ...

ای جان💔حق داری خیلی زجر کشیدین...ایشالا که به زودیه زود حال مامانت خوب بشه🥲من بجای کتک تهدید به سر بریدن شدم🥲

جلو بچم بهم گف سرتو میبرم تو همین خونه...خدا هرچی معتاد هس از رو زمین برداره 

اونا مزخرف میگن چند روز دیکه اگه طلاق نگیری بچه هم مثل باباش میشه

اون که صد در صد...بچم الان ۳سالشه تا ۷ سالگی باهامه🥲دلم گرمه کنارمه تموم تلاشمو میکنم که هرگز نتونن ازم بگیرنش

همه میگن نه بخاطر بچت تحمل کن و جدا نشو ولی هیچ بچه ای دوس نداره پدر معتاد داشته باشه حتا منو تهدید ...

اگه مواد صنعتی مصرف میکنه که اصلا نمون . دور از جون بچت و خودت اگه توهم بزنه و بچتو به جای ادم‌گوسفند ببینه و بلا سرش بیاره همه میان بگن چیکار کردی . جون بچتو بگیرو‌در برو 

سنت خیلی کمههنوز خیلی جوونی و خیلی فرصت داری زمان رو از دست نده

ممنون واسه دلگرمیات🥲❤️امیدوارم بتونم از پس زندگی دو نفره با بچم بر بیام

ای جان💔حق داری خیلی زجر کشیدین...ایشالا که به زودیه زود حال مامانت خوب بشه🥲من بجای کتک تهدید به سر ...

ممنون عزیزم یا خدا ان شاالله بالای عوضیم جلوی من داشت مامانم خفه میکرد ان شاالله تو هم زود زود به آرامش برسی کنار بچه ات با آرامش خوشحالی خوشبختی زندگی کنی 

اگه مواد صنعتی مصرف میکنه که اصلا نمون . دور از جون بچت و خودت اگه توهم بزنه و بچتو به جای ادم‌گوسفن ...

نمیدونم فقد من دوبار مواد پیدا کردم تو خونه یه بار شیره یه بار ترياک...توهم که میزنه یه وقتایی حتا با خودم میگم نکنه چیز دیگه ای مصرف میکنه اصن یجوریه که یه وقتایی خوبه باز یدفه روالش تغییر میکنه،درضمن سیگارم که نخ به نخ میکشه متاسفانه 

ممنون عزیزم یا خدا ان شاالله بالای عوضیم جلوی من داشت مامانم خفه میکرد ان شاالله تو هم زود زود به آر ...

قربونت برم مرسی واسه دعای قشنگت مهربون🥲🥲🥲

فدات شم عزیزم ☺️🫶❤️🌹

خدانکنه گلم🥰🩵🙏