داداشم برای زن داداشم یه گوسفند کشته یهدعالمه زیره خرید پنج شش کیلو روغن زرد کیلویی ۳ تومن نبات یه داروهای گیاهی ده کیلو برنج خریده کیلویی ۱۵۰ تومن کاش یکی بیاد منو بگیره من بزام
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم مثل تو نه از خانواده نه از شوهر شانس نیوردم تازه بعد زایمانم توقع داره کوزت گری کنم و همش دعوا ک ...
من بچه دار نشدم ولی کلا پدر و مادرم و میشناسم چون دخترم همش اونا از من انتظار دارن باوجودیکه پولدارن برا پسرشون خرج میکنند ولی برا من نه جهیزیه دادن نه هیچی چون کارمندم همیشه میگن تو که پولداری نیاز نداری آخه کارمندی هم پولی هست.میدونم بچه دارم بشم همینن مادرشوهرمم حسود
بخدا کلیپهای اینستا رو میبینم برا مادرشوهر ویژگی های مامان منه
کی براتون درست میکنه؟واقعا خوشبحال زنهایی که بهشون میرسن من خاطرات تلخ بعد زایمان یادم اومد نه مادر ...
عزیزم 💔
ما یزدی ها رسممونه، مادر خودم بهم میرسیدن
مادر همسرم بعد از 10 روز بچه شیک و مجلسی اومدن تبریک گفتن و رفتن
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!