2777
2789
عنوان

مگه برای زائو گوسفند میکشن

| مشاهده متن کامل بحث + 2339 بازدید | 147 پست
خدایی سمت ما بعد زایمان خیلی به تغذیه ی ادم میرسن، کاچی هفت مغز، ابگوشت غلیظ، مدام کباب برگ و ماهیچه ...

کی براتون درست میکنه؟

واقعا خوشبحال زنهایی که بهشون میرسن من خاطرات تلخ بعد زایمان یادم اومد نه مادر داشتم نه شوهر احمقم و خانوادش بهم رسیدن 

ارزومه خدا معجزه کنه ازین روستای لعنتی بریم شهر لطفا هرکی امضام میبینه برای جابجاییمون دعا کنه🙏

چه خبره؟؟؟ اون زاییده بقیه چرا انقد تو خرج بیفتن؟؟؟؟

همینو بگو اینجا بگی خودمون برا عروس جر دادیم میگن کمه باید بکشی خودتو

ارزومه خدا معجزه کنه ازین روستای لعنتی بریم شهر لطفا هرکی امضام میبینه برای جابجاییمون دعا کنه🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مثل تو نه از خانواده نه از شوهر شانس نیوردم تازه بعد زایمانم توقع داره کوزت گری کنم و همش دعوا ک ...

من بچه دار نشدم ولی کلا پدر و مادرم و میشناسم چون دخترم همش اونا از من انتظار دارن باوجودیکه پولدارن برا پسرشون خرج می‌کنند ولی برا من نه جهیزیه دادن نه هیچی چون کارمندم همیشه میگن تو که پولداری نیاز نداری آخه کارمندی هم پولی هست.میدونم بچه دارم بشم همینن مادرشوهرمم حسود 

بخدا کلیپهای اینستا رو میبینم برا مادرشوهر ویژگی های مامان منه

ببخشید حالا که بحث داغه. می خواستم بپرسم زن که زایمان می کنه . باید گرمی بخوره درسته 

خوب چیزای گرم بخوره خیلی 

زردی نوزاد زیاد نمیشه بد نیست واسش ؟

هر کی هر چی می‌دونه بگه خواهشاً از زردی نوزاد  نی نی ما زردیش خوب نمیشه برادر زاده مه

معجزه شکر گزاری
کی براتون درست میکنه؟واقعا خوشبحال زنهایی که بهشون میرسن من خاطرات تلخ بعد زایمان یادم اومد نه مادر ...

عزیزم 💔

ما یزدی ها رسممونه، مادر خودم بهم میرسیدن 

مادر همسرم بعد از 10 روز بچه شیک و مجلسی اومدن تبریک گفتن و رفتن

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
کی براتون درست میکنه؟واقعا خوشبحال زنهایی که بهشون میرسن من خاطرات تلخ بعد زایمان یادم اومد نه مادر ...

مثل من  گریه می کردم خودم پا میشدم یکم غذا درست می کردم

معجزه شکر گزاری

واااای دخترااااااا چتون شده ؟!!!! مگه اسی حسادت کرد یا قراره آتیش بندازه تو زندگیشون؟!!! چرا اینطوری میگید!!!!، 

بنده خدا  با ذوق یه چیزی گفت.. کاملا مشخصه که حرفش طنز گونه بود.‌ چرا اینقدر بهش توپیدید؟!!!

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
ببخشید حالا که بحث داغه. می خواستم بپرسم زن که زایمان می کنه . باید گرمی بخوره درسته خوب چیزای گرم ب ...

چرا زیاد میشه

من برا بچه هام دونه انار و ترکوندم تو. دهنشون زردیشون اومد پایین حالا شاید الان بگن اشتباه کردی. اما بچه هام الان برزرگشدن 

خودت باش جهان اصالت را میستاید

منم مثل تو نه از خانواده نه از شوهر شانس نیوردم تازه بعد زایمانم توقع داره کوزت گری کنم و همش دعوا ک ...

حرص نخور ما هم هیچی ندیدم. غیر گوشت مرغ. بهتره فراموش کنیم. 

معجزه شکر گزاری