2777
2789
عنوان

شوهرم بچه میخواد من میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 48 پست
بستگی ب نگاهت داره....اگر حصله زیاد داری.عشق ب بچه کوچیک داری...مسولیت پذیری و ادمی هستی باظرفیت زیا ...

تا الان حس مادری نداشتم ، گربه میبینم جایی خوشم میاد میگم بیا پیش مامان نازش میکنم ولی بچه اصلا 😄

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید من یکم لوسم ولی خیلی تو زندگیم سختی کشیدم حس میکنم طاقت درد و سختی بیشتر ندارم ،از یه طرف افرسد ...

پس حتمن با همسرت مشورت کن.

اول افسردگی رو ریشه یابی کن.بعد اقدام کن

باور کن تو بارداری حال روحی بدن بخاطر بهم ریختگی هورمونها نامیزون میشه.

من که همش گریه میکردم تو بارداری.اضطراب داشتم

بعد زایمانم تا سه چهار ماه علایم داشتم...

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
باداری خیلی جذابه درسته درد داری من خودن یک بچه دارم باور کن سخت نیست مخصوصا کمک دست داشته باشی

کمک دست که شوهرم هست ، ببینه اوکی نیستم کمک میده ، جدی بد نیست؟ خیلی میترسم،  میدونی قبلا از ازدواجم میترسیدم خواستگار میومد انگار عزرائیل میومد واقعا حس بدی داشتم

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
پس حتمن با همسرت مشورت کن.اول افسردگی رو ریشه یابی کن.بعد اقدام کنباور کن تو بارداری حال روحی بدن بخ ...

من قبلا زیر نظر دکتر قرص افسردگی مصرف میکردم سه چهار ماه، پریودمو بهم میریخت قطعش کردم که اشتباه کردم، میخواسنم دوباره برم پیش دکتر که شوهرم انگار واسه بارداری خیلی جدیه ،حقم داره پنج ساله تقریبا عروسی کردیم 

تا آمادگی روانی پیدا نکردی بچه دار نشو. برای زایمان سزارین کن که نترسی.

سزارین الان خیلی سخته بتونی دکتری پیدا کنی که انجامش بده 

تا آمادگی روانی پیدا نکردی بچه دار نشو. برای زایمان سزارین کن که نترسی.

من افسردگی دارم ، میدونم به شوهرمم بگم درک نمیکنه ،اصلا موندم بخدا کاش ازدواج نمیکردم ،کاش پدر مادرم روشن فکر بودن اول میبردن درمانم میکردن 

راحت ترین قسمتش زایمان و بارداریه ..اخ چی بگم از بعد زایمان از افسردگی از سردی شوهرم از حال بدم

جدی میگی؟ زایمان بنظرم خیلی سخته خیلییییی زیاد

جدی میگی؟ زایمان بنظرم خیلی سخته خیلییییی زیاد

اونه خیلی سخته مخصوصا طبیعی ..ولی خب بعد اون.یه بلاهایی به سرم.اوردن که زایمان پیشش هیچ بود

nurse🧑‍🔬🩺______آماده پاسخ گویی به سوالات شما عزیزان.

اونه خیلی سخته مخصوصا طبیعی ..ولی خب بعد اون.یه بلاهایی به سرم.اوردن که زایمان پیشش هیچ بود

عزیزم 😔

هر چی باشه تو مادر اون بچه ای ، قراره بیشتر عمرش کنار تو باشه ، وقتی خودت قبول داریتروما زده ای پس حتما نمی خوای یه بچه ی تروما زده مثل خودت بدنیا بیاری

پس بنظرم بچه دار نشو

اتفاقا منو لایک کنید. دوست دارم.