خورشید_آبان مدیر عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 982 عنوان خوشگل بودن یا باهوش بودن چه حسی داره | مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 40 پست 🥲؟ از فک کردن به اشتباهات گذشته دست بردار و به تلاش ادامه بده دیروز | 22:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیبای_بیدار عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 1165 آره واقعا خوب نیست برای تربیت بچه خوبه و زندگی خودت و مورد توجه قرار میگیری ولی حسادت بقیه رو تحریک میکنی دشمن زیاد داری و کم کم تنهایی رو انتخاب میکنی
محان عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 2726 من هوش انتخاب میکردممم بدون شک هوشه بدون تلاش و اراده پوچه پوچ، من بودم اراده رو میکفتم هرجند بینشون نیس، چون همه باهوشن ب ی اندازه منتها اراده و تلاشه ک ادمارو از هم متمایز میکنه. زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀
تبریزگوزلی عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 7271 باهوش اونیه که متواضع و فروتن و به خاطر دانسته هاش هیچوقت به خودش مغرور نمیشه و همیشه به دنبال بیشتر فهمیدنهسقراط فیلسوف به اون عظمت میگه :یک چیز را خوب میدانم و آن این است که هیچ نمیدانم.. اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.
m1364a عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 8419 هوشه بدون تلاش و اراده پوچه پوچ، من بودم اراده رو میکفتم هرجند بینشون نیس، چون همه باهوشن ب ی اندازه ... دقیقا نکته ظریفی بود
خورشید_آبان مدیر استارتر عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 982 باهوش اونیه که متواضع و فروتن و به خاطر دانسته هاش هیچوقت به خودش مغرور نمیشه و همیشه به دنبال بیشت ... چه جالب از فک کردن به اشتباهات گذشته دست بردار و به تلاش ادامه بده
خورشید_آبان مدیر استارتر عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 982 قبول دارین کسایی که اعتماد بنفس دارن رو مخن؟ از فک کردن به اشتباهات گذشته دست بردار و به تلاش ادامه بده
تبریزگوزلی عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 7271 چه جالب اینا رو گفتم بدونی هر کی که دنبال اینه خودش و به رخ بکشه و زیاد من من کنه توخالی عه اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.
تبریزگوزلی عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 7271 قبول دارین کسایی که اعتماد بنفس دارن رو مخن؟ اعتماد به نفس و مغرور و خودشیفته بودن دو مقوله جدان اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.
خورشید_آبان مدیر استارتر عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 982 اعتماد به نفس و مغرور و خودشیفته بودن دو مقوله جدان ولی من دیدم مردم از کسایی که اعتماد بنفس دارن خوششون نمیاد از فک کردن به اشتباهات گذشته دست بردار و به تلاش ادامه بده
تبریزگوزلی عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 7271 ولی من دیدم مردم از کسایی که اعتماد بنفس دارن خوششون نمیاد به نظر من افرادی که خودشون و کوچیک میبینن و به خودشون باور ندارن وقتی یکی رو میبینن که خودشو دوست داره و با اعتماد به نفسه بهش حسودی میکنن و خوششون نمیاد اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.