2777
2789
عنوان

کسی هست که زندگیش مثل من باشه❓😔

191 بازدید | 22 پست

سلام دوستان شبتون بخیر ، دلم گرفته بود گفتم یکم حرف بزنم ، شب که میشه میفتم تو رودخونه ی فکر و خیال شنا میکنم دست و پا میزنم غرق میشم خفه میشم بعد میخوابم 😔 ده ساله ازدواج کردم ازدواجم به خواست خودم نبود بابام برام تصمیم گرفت فکر میکردم با گذشت زمان همه چی درست میشه اما درست نشد هیچ بدتر هم شد ، ده ساله فقط دارم تحمل میکنم ، هیچ محبتی بینمون نیست صبح تا شب و شب تا صبح سرکاره منظور شیفت صبح و شب داره ، هیچکس نمیاد خونمون مام نمیریم جایی ، خانوادش داغونن از کاه کوه میسازن هر سری باهاشون رفتیم جایی دعوا شده بخاطر همین چند ساله با اونام قطع رابطه هستیم ، عین دوتا ربات هستیم ، در این حد بدونید که همدیگرو حتی تو اینستا هم فالو نداریم ، اسمشو تو گوشی فامیلیش سیو کردم اونم منو خانم سیو کرده ، از هیچی راضی نیستم از هیچی لذت نمیبرم دلم تنهایی میخواد دلم میخواد برم یه جایی که هیچکس نباشه تک و تنها زندگی کنم 😔 روح و روانم مُرده ، گاهی اوقات میگم مگه من چقد زنده ام که این شده زندگیم چرا نمیتونم خودمو نجات بدم؟😔 اگه پشتوانه داشتم یه دقیقه هم تحمل نمیکردم ، دلم مسافرت میخواد دلم تفریح میخواد کل زندگیم شده بشور بساب و غذا درست کن همین ، کسی هست مثل من باشه؟

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم، همسزتون که برای زندگی تلاش میکنن. به نظرم باهم دیگه در این خصوص صحبت کنین عزیزم

صحبت کردم ولی انگار حرفامو نمیفهمه 

بهش میگم تو میری سرکار اونجا دوتا همکار میبینی دو کلمه حرف میزنی درکنارش کار میکنی ولی من فقط در و دیوار نگاه میکنم 

میگه خب میگی چیکار کنم ؟ همینه که هست 

اصلأ حوصله حرف زدن هم نداره عادت کردم خفه خون بگیرم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
بچه هم دارید؟

یه دختر ۸ ساله که ناخواسته بود اگه میدونستم همچین زندگی دارم هیچوقت نمیذاشتم دنیا بیاد 

صحبت کردم ولی انگار حرفامو نمیفهمه بهش میگم تو میری سرکار اونجا دوتا همکار میبینی دو کلمه حرف میزنی ...

نمیتونی بهشون محبت کلامی کنی؟ بری بغلش یا غذای مورد علاقه ش رو درست کنین و بهشون بگین من به عشق شما این غذارو درست کردم و اینا؟ 

نمیتونی بهشون محبت کلامی کنی؟ بری بغلش یا غذای مورد علاقه ش رو درست کنین و بهشون بگین من به عشق شما ...

نه اصلأ 

از اول خودش جوری رفتار کرد که نمیتونم از این کارا کنم 

عزیزم اصلا به طلاق فکر نکن. از مشاور کمک بگیر. زندگیتو از نو بساز واقعا طلاق چاره کار نست

نه اگه بخوامم نمیتونم گفتم که پشتوانه ندارم 

ناچار به تحملم 

من تاپیکت که راجع به دخترتم بود خووندم

بنظرمن بایه مشاوره صحبت کن حتما... 

بشدت آسیب دیدی وبدترازاون دخترتم بیشترآسیب داره میبینه... 

حتما حتی شده ازشکمت بزنی برو تراپیست صحبت کن... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
یه دختر ۸ ساله که ناخواسته بود اگه میدونستم همچین زندگی دارم هیچوقت نمیذاشتم دنیا بیاد

اینجور نگو دخترت گناه داره ، اون هم مثل همه بچه ها روحیه حساسی داره ، من حسم میگه شما از همون اول گارد خاصی نسبت به زندگیتون داشتید و کلا رهاش کردین ، هیچ تلاشی براش نکردین ، حالا سنتی ازدواج کردین ، به زور ازدواج کردین درست ، دست خودتون نبوده ، درست ، روح و روانتون اذیت شده درست ، اما الان دوازده سال میگذره ، یکذره مهر و محبت باید باشه که ! وقتی همسرتون نه خیانت میکنه نه معتاده و آدم شریفی هست دلیلی برای محبت نکردن بهش ندارید دلیلی برای سردی رفتارتون دارید؟؟ 

میدونید اینجور زندگی کردن چقدر به زندگی آینده دخترتون تاثیر میزاره ، !؟ 

تا حالا فکر کردین چرا همسرتون همیشه سرکاره؟ شاید بخاطر محیط خونه است؟! یعنی ایشون دوست نداره با خانواده وقت بگذرونه ، مسافرت بره ، رستوران بره ، پارک بره؟؟؟

الان متخصصین نی نی سایت میان میگن طلاقروانشناسی که دکتر داره زوج درمانگره اصلا طرف تشویق به طلاق نمی ...

بخوامم نمیتونم طلاق بگیرم دلیل منطقی برای طلاق ندارم الانم که قربونش برم تو این مملکت که هیچی به نفع زنا نیست حتی اگه مدرک هم داشته باشی میگن برو زندگی کن