2777
2789
عنوان

کدبانوی سایت وارد میشود 🌸 عکس کیک زعفرانی من📸

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 61 پست
اولش گفت با ارد مخصوصه وگرنه با ارد نول معلومه خوش رنگ‌میشه

دقیقا آردهای بدون گلوتن خیلی خیلی بافت و شرایطش با آرد گندم متفاوته... حتی مزه‌اش

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
زغفران دم کرده‌ات داغه وقتی میریزی؟ یا به دمای محیط رسیده.خامه روی حرارت نمیبُره؟من کیککککککک میخوام ...

دماش ملایم و هم دما با مخلوط مون هست

خامه رو با گلاب قاتی کن رو حرارت ملایم بذار هیچی نمیشه 

الهی بگردم همشهری نیستیم وگرنه همین الان با اسنپ برات میفرستادم

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راس میگی شکر یادم رفت بگم🤦‍♀️شرمنده فقط خاستم شمام برا خودت درست کنی ببخشید اگر دلت خواست عزیزم من ...

فدات بشم. خب با این دستور دلیِ هوس انگیز، من چجوری برای خودم درست کنم؟

آرد مشکات استفاده کردی یا چی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
دماش ملایم و هم دما با مخلوط مون هستخامه رو با گلاب قاتی کن رو حرارت ملایم بذار هیچی نمیشه الهی بگرد ...

ان دلم. تنت سالم‌ خدا حفظت کنه

راس میگی شکر یادم رفت بگم🤦‍♀️شرمنده فقط خاستم شمام برا خودت درست کنی ببخشید اگر دلت خواست عزیزم من ...

لطفا این دفعه دلت رو نگهدار😁 داری درست میکنی یک پیمانه‌ای چیزی کنارت بذار، با پیمانه کار کن بهم اندازه ها رو بگو. ممنونم.

عکس از برش و بافت کیک نداری؟

فدات بشم. خب با این دستور دلیِ هوس انگیز، من چجوری برای خودم درست کنم؟آرد مشکات استفاده کردی یا چی؟

بله گلم آرد مشکاته

خب اگر برات پیمانه اهمیت داره سرچ کن برا سه تا تخم مرغ چقدر آرد شکر و... نیاز هست

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
الهی😟برای خودت با شیره درست کناتفاقا شنیدم خوشمزه میشه ولی تا حالا خودم درست نکردم

خوراکی بیرونی گردو و بادوم زمینی غذایی که یه سری از ادویه ها رو داشته باشه  و فست و بودم نمیتونم بخورم 🙄 ولی با کمال میل نمی‌خورم تا خوب بشممم

کالیگولا شده یه هیولا 
یه گوربا همیشه بر مریضی غلبه می‌کنه 🫴🏼

به دوست داشته نشدن هم غلبه میکنه 

به تنهایی هم غلبه میکنه 

حقیقتا گربه ها تو خیلی چیزا میتونن سرمشق باشن

بسیار موجودات عاقلی هستن

مدرس زبان آلمانی🇩🇪