من بیماری سلیاک دارم
یه جور حساسیت غذایی نسبت به گندم و جو
نون و شیرینی و خیلی چیزا برام خطرناکه و رژیم سفت و سخت دارم
امشب با آرد مخصوص سلیاک برای خودم کیک درست کردم
دستورشم میذارم بخواین با آرد معمولیم میتونین درست کنین
یک عدد خامه صبحانه رو با مقدار لازم گلاب و کره قاتی میکنیم میذاریم رو حرارت ملایم
زرده و سفیده ی تخم مرغ ها رو جدا میکنیم
سفیده رو همراه با شکر با همزن برقی هم میزنیم میذاریم داخل فریزر
زعفران رو هم از قبل دم کردیم
قالب کیک مونو با کره ی منجمد چرب میکنیم و میذاریم تو یخچال. این کار علت داره، وقتی قالب سرد باشه و کره منجمد کیک در آخر راحتتر جدا میشه
ضمنا کف قالب رو پسته و برگ گل سرخ میریزیم
مخلوط خامه و گلاب مون که به دمای ملایم رسید از رو گاز برمیداریم زرده تخم مرغ ها رو بهش اضافه میکنیم با همزن هم میزنیم
وانیل و بکینگ پودر و زعفران دم شده رو اضافه میکنیم
بعد آروم آروم آرد رو می ریزیم و هی با همزن هم میزنیم
در آخر سفیده تخم مرغ رو تز فریزر در میاریم و بهش اضافه میکنیم
مایه ی کیک رو تو قالب مون میریزیم و داخل فر میذاریم البته من خودم از کیک پز استفاده میکنم
مزه ش محشره
خوشمزه ترین کیکی هست که بلدم💖