2777
2789
عنوان

با ازدواج چ پیشرفت های داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 34 پست

تفریحی محدود تر شدم بخاطر مسئولیت هایم

ولی عاطفی پیشرفت کردم و نازم خریدار پیدا کرده است😂☹

و در کل ازدواج من برای من پیشرفت بود و به زندگیم شکل متفاوت تر و بهتری بخشید

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

آنچنان تغیری نکرده از لحاظ عاطفی عالی بوده از لحاظ مالی داغون از لحاظ شرایط سخت بازم داغون از لحاظ حامی و این چیزا عالی بوده 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودشناسی و صبوری رو یاد گرفتم. و اینکه متأسفانه هم خیلی به اصطلاح نازک نارنجی بودم و هم زود عصبانی میشدم؛ همسرم خیلی زیاد کمکم کرد برای اصلاح رفتارهای نامعقولم. و اینکه بعد از ازدواج مهاجرت کردم و شغلم عوض شد و خیلی چیزهای دیگه 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

افسرده تر شدم چون از قبل خودم برونگزا شاغل مستقل ماشین داشتم تحصیلات و یهو اومدم تو زندگی پرمسئولیت با یه ادم درونگرا بدون معاشرت و هیچ پیشرفتی نداشتم فقط همسرم پایه مسافرت و گردش اونم با برنامه ریزی و پول من هست

هنوز نامزدم 

حمایت ها ازم بیشتر شوده چ خانواده خودم چ نامزدم 

بشددددددت از لحاظ روحی  تغییر کردم(از لحاظ مثبت)

بیشتر بیرون میرم 

ولی حساسیتم بیشتر شوده 

همش فکر میکنم  نکنه همیشه همینجور خوب پیش نره 

نکنه با ازدواج رابطمون سرد ....

من خونه پدرمم عالی بود خداروشکر یدونه دختر بودم نازم خیلی خریدار داشت.گردش تفریح همیشه بهترین چیزا فراهم بود🥰 ازدواجمم خیلی خوب بودهرچی خواستم فراهم بود البته اگر کارشکنی های مادرشوهر در مورد محل زندگی. و حسادتهای جاری نبود عالی ترم میشد😂 ولی بازم خداروشکر دوتا فرشته ناز دارم خدارو هزاران بار شکر میکنم همسرمم بعداز یکسال کاملا متوجه شد دلیل من برای اینکه نرفتم ساختمون پدرشون زندگی کنم چی بود .حالا که دیگه چندسال گذشته که همه چیز براش ثابت شد و کاملاشخصیت واقعی اطرافیانشو دید حالا من بگم ماست سیاهه میگه سیاهه😐

کدوم شهر رفتی ؟

خونمون ژاپن هست، همسرم ایرانی نیستن

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

معین و داریوش و ابی

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ