2777
2789
عنوان

خانم ها بیشترین خرجی که تو یک روز کردین چقدر بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1784 بازدید | 120 پست

دیروز 

نون ۵ تا دونه تافتون 

کیک ۴ تا تی تاپ

۱۰ تا تخم مرغ 

۱ روغن 

۲ تا نوشمک

۱ کیلو گوجه 

۱ خرما لو

۲ نارنگی 

۲ تا ماژیک وایت برد 

۲ تا غلط گیر 

فیکس ۵۰۰ تومن پول دادم .

بماند که امدم دبدم ۴ تا خرما گندیده گذاسته انداختم دور و بقیه سالم بودن .

نون ها از وسط،خشک بودن و کرده بود تو نایلن 

نارنگی ها رو پر برگ  برام گذاشته بودن 

بگذریم از هزینه های دم به دقیقه مدرسه و بجه. ها 

هزینه جشن شب یلدا که...

هزینه جشن کارنامه میان ترم !!!! اخه اینو کجای دلم بزارم 😂

بابا من هردفعه میرم واسه دانشگاهم وسیله بخرم ۱تومن میشه چیز خاصی نمیخرم ولی وسایل گرونه دوتا دونه م ...

پس تو هم مثل منی😂😳

نینی یار جون مادرت نترکون پول سیم کارت ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی داره چی باشه طلا ،لباس یا خوراکیبه خوراکی خیلی پول خرج نمیکنم فوقش ۲۰۰تومن ولی امروز۱تومن دادم ...

من کل درآمدم رو خرج شکم میکنم 

اسی این خرجا هیچی ۱۴۷ ملیون حدود ۲ ۳ هفته پیش از کارتمون رفت..... اگر اون ۱۴۷ ملیون رو‌میرفتم اشغال ...

چرا رفت گلم 

چه گوشی ,😳😳

14

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

خب بستگی داره ۱۵۰۰ برای مواد غذایی خیلی زیاد به نظر میاد اما مثلا واسه لباس منطقیهکاش هر چیزی گرون م ...

ای کاش آخه مواد خوراکی و غذایی 60 برابر با 100 برابر گرون شده 

والا بستگی داره لباس باشه تو یه روز میبینی مثلا ۵ تومن رفته خرده ریز آرایشی اینا ۱و خورده ای خریدم 

برای خونه ۳ تومن آبکش لگن استیل خریدم شوهرم میگفت چه خبره😂

ازین زیادا زیاد داشتم ولی خوراکی اینقدر نمیخرم نهایت ۱۰۰ تومن بعدشم عذاب وجدان دارم چرا خوردم 😑

دیروز نون ۵ تا دونه تافتون کیک ۴ تا تی تاپ۱۰ تا تخم مرغ ۱ روغن ۲ تا نوشمک۱ کیلو گوجه ۱ خرما لو۲ نارن ...

اره اون آخریه خیلی ستمگره🤣🤣

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
من که خیلی وقته هیچی نتونستم برای خودم که هیچی برای بچه ها بخرم ...دلم برای بچه ها میسوزه خیلی گناه ...

امین عزیزم 

پس تو هم مثل منی😂😳

شمام مثل من از این هرجا داریی؟

واییی دیگه روم نمیشه اینقدر از خانوادم پول بگیرم 

باشگاه ماهی ۲تومن 

کلاس زبان ۱۲۰۰

دانشگاه 

رفت آمد 

لوازم آرایش 

لوازم روتین پوستی 

لباس و....

لوازم نقاشی و دانشگاهم 

می‌دونی دل شکستن که مهم نیست آدم به دنیا میاد که دلش بشکنه و بزرگ بشه وبراش تجربه بشه می‌دونی چی مهمه این وسط!؟ اینکه دلت ازکسایی میشکنه که ی روزبرای اینکه دلشون نشکنه ،دورقلبشون بادستات حصارکشیدی و دستای خودت قطع شده اما نزاشتی به اونا آسیبی برسه...این خیلی یه جوریه!!!