2777
2789

من همسرم درامدش متغیره ولی خب ماهانه ۲۰ تومن فقط خرج خورد و خوراک و پوشاک میشه 

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستدار (الله)🩵 لحظه شماری میکنم برای دیدنت قلب مامان🥰🥰

اینجوری حساب کن هر یه نفر یه مرغ در ماه میخوره350.یه کیلو هم گوشتو ماهی میشه700روزی یه نون حداقل50برنج دو کیلو برنج200حبوبات یه کیلو150سبزیجات با سیبو پیاز غذاش 150روغنو کره و کاستوم شیرو پنیر حداقل 200میوه روزی یه واحدم باشه 150ربو ماکارونی خورده ریزم100.تخم مرغم 100 مغزیجاتم100 تنقلاتم 300....الان اگه یه نفر بریز بپاش نداشته باشه بخادم سالم زندگی کنه پر خورم نباشه بدون هیچ چیز دیگه ای حداقل 3تومن میخواد که اونم باز نصف بیشتر مردم ندارن بخرن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهی تقریبا ۵_۶ نفر ۴نفر

یه تومن شیر خشک

یه تومن پوشک

یه تومن گوشت

یه تومن برنج و حبوبات

یه تومن هم میوه و سیب زمینی پیاز

یه تومن هم صبحانه و نان و سوپری

در ماه

ولی متعجب شدم یه عده میگن پول خوراکی بچمون فلان قدره

نمید ونن تنقلات بیرون چقدر ضرر داره

من هفته ای یک تا دوتا خوراکی اونم از نوع سالمش براش میگیرم

الهم عجل لولیک الفرج
خوبه. یجوری گفتن سی تومن ادم شاخ درمیاره

کلی بخای حساب کنی با ۵ تا ۸ تومن برا دونفر میشه برنامه ریزی کرد البته ما میوه و سبزیجاتو از مغازه نمیگیریم چون دو برابره از وانتای کنار جاده اگه با ماشین شخصی میرین خرید، بخرین، یا از جمعه بازار کلا هرجا میدونین گرونتره خرید نکنین،

کلی بخای حساب کنی با ۵ تا ۸ تومن برا دونفر میشه برنامه ریزی کرد البته ما میوه و سبزیجاتو از مغازه نم ...

من فعلا مجردم درامد خاستگارم ده تومن خودمم ده تومن. چجوری هم کرایه بدم هم پول پیش پس انداز کنم هم خرجارو برسونم؟ بهتره ازدواج نکنم کلا

ماهی تقریبا ۵_۶ نفر ۴نفریه تومن شیر خشکیه تومن پوشکیه تومن گوشتیه تومن برنج و حبوباتیه تومن هم میوه ...

شوینده و ادویه وماکارونی وروغن ورب وچای وقند ونبات وماست سبزی خوردن سبزی خورشی و...اینا مصرف نمی کنید

ما دو نفریم شوهرم سوپرمارکت داره. 

از سوپرمارکت تقریبا ماهی سه تومن شوینده و مواد غذایی و مواد ارایشی بهداشتی به قیمت تولید میاره. 

ماهی یه کیلو گوشت و سه کیلو مرغ و سالی پنجاه کیلو برنج مصرف میکنیم. تقریبا ۱/۵ میلیون. 

هفته ای سیصد چارصد تومن میوه میخرم ماهی تقریبا ۱/۵ میلیون

حالا یه تومنم بذاریم برای آجیلی مغزی خشکباری چیزی. 

در کل دو نفر ۷ تومن پول خوراک.  ( خوبم میخوریم و تو خوردن اصلا قناعت نداریم)  

من فعلا مجردم درامد خاستگارم ده تومن خودمم ده تومن. چجوری هم کرایه بدم هم پول پیش پس انداز کنم هم خر ...

واقعا حق دارید نگران باشید خدا کمکتون کنه انشاالله تو این راه کاش حداقل مجبور نبودید اجاره بدید

من فعلا مجردم درامد خاستگارم ده تومن خودمم ده تومن. چجوری هم کرایه بدم هم پول پیش پس انداز کنم هم خر ...

فقط باید قناعت کردن رو از همون اول زندگی رعایت کنید

خدایا خودت کمک کن