2777
2789
عنوان

بیست میلیون تو ترید ضرر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 52 پست
الان بستم یک میلیون دادم اشتراک سیگنال خریدم بازم میده اما من دستم تند نیس ترسیدم

باید ریسک پذیر باشی من سر در نمیارم ولی شوهرم کلی پول توش باخته راه نجاتم نداره وارد که شی 

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین چند روزه بازار پرریسکه، من از دقیقا از روزی که ترامپ انتخاب شد ۲۳ میلیونم تا صبح شده بود ۶۱ میلیون ولی از صبح شدم ۵۶ میلیون، ببین ۴ صبح بازار خیلی خوب بالا میره، صبح ها ترید خوبه

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

عزیزم یه النگو داشتی دادی ، غصه نخور ولی ترید پدر و مادر نمی‌شناسه

شوهرم چند وقت پیش پایش رو کرد تو یه کفش که می‌خوام ترید کنم و سرمایه میخوام

ماشینمون رو فروخت گزاشت

وام فرزندآوریمون ۶۰ تومن بود

قرعه کشی خونگی۳۰ تومن

وام بانکی۴۵ تومن

کلی هم خوشحال بود سرمایه ام افزایش یافته، کلی به من وعده وعید داد

چند روز پیش گرفته بود گفتم چی شده ، گفت همه سرمایه ام رفته، همه رو باختم الان حتی ۶ میلیون هم ندارم

الان افتاده به کارگری

دلم خونه ،  کسب و کارش رو جمع کرد زد تو این کار ، اینم.....

الهم عجل لولیک الفرج
ببین چند روزه بازار پرریسکه، من از دقیقا از روزی که ترامپ انتخاب شد ۲۳ میلیونم تا صبح شده بود ۶۱ میل ...

من از یک کانال سیگنال گرفتم ..‌تو انس جهانی کار میکنی؟

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿
میترسم به مرور برنگرده چون الان ی هولی افتاده تو وجودم اعصابم بهم ریخته... همین ترس مانعم بشه

نه نگران نباش 

برمیگرده باید صبر کنی 

از یه کاربلد سیگنال بگیر اگه خودت خوب بلد نیستی 

بعد سعی کن خودت یاد بگیری 

ولی خب اوایل یادگیری هم خیلی ضرر داره 

عزیزم یه النگو داشتی دادی ، غصه نخور ولی ترید پدر و مادر نمی‌شناسهشوهرم چند وقت پیش پایش رو کرد تو ی ...

خیلی سخته عزیزم .... شوهرم میکشتم چجوری و از کجا بیارم ۲۰ تومن ....بفهمه میکشه منو

نه نگران نباش برمیگرده باید صبر کنی از یه کاربلد سیگنال بگیر اگه خودت خوب بلد نیستی بعد سعی کن خودت ...

من بعد از اینک اینجوری شد ۱۶۰ دلار برام مونده بود ترسیدم ۱۰۰ دلار درآوردم الان ۶۰ تا مونده...بنظرت به ۶۰ تا میتونم جبران کنم این مقدارو؟😭😓

ببین چند روزه بازار پرریسکه، من از دقیقا از روزی که ترامپ انتخاب شد ۲۳ میلیونم تا صبح شده بود ۶۱ میل ...

بآزار کریپتو خودت بلدی ؟ از کجا یادگرفتی؟

خیلی سخته عزیزم .... شوهرم میکشتم چجوری و از کجا بیارم ۲۰ تومن ....بفهمه میکشه منو

یه قرعه کشی خونگی بنویس پولش رو جور کن

با دروغ اصلا اصلا موافق نیستم ، اما اگه میدونید ممکنه به خاطرش زندگیت به خطر بیوفته بگو گمش کردم

تو کیفم بوده رفتم یه مکان شلوغ کیفم افتاده گم شده

الهم عجل لولیک الفرج
عزیزم یه النگو داشتی دادی ، غصه نخور ولی ترید پدر و مادر نمی‌شناسهشوهرم چند وقت پیش پایش رو کرد تو ی ...

خونه دارین؟

یه قرعه کشی خونگی بنویس پولش رو جور کنبا دروغ اصلا اصلا موافق نیستم ، اما اگه میدونید ممکنه به خاطرش ...

میدونه گذاشتم تو این کار اما فک نمیکنه از بین رفته😭😭😭