nilofar،m،n،h،m مدیر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 698 عنوان اگه قرار بود یه مغازه تو پارک باز کنید چه مغازه ای باز میکردین | مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 60 پست ممنون میشم نظر بدین،همیشه چند تا فکر بهتر از یه فکره🙏 دیروز | 21:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nilofar،m،n،h،m مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 698 توی پارک فقط باید خوراکی بذاری یا اسباب بازی بذاری الان داخل س کفش فروشی ،و لباس فروشی و ترشیجات باز کردن،من باید یه چیزی باز کنم که تکراری نباشه
mooferferi عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 6446 قطعا سوپرمارکت موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند.
erfan9898 عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 701 سوپر مارکت ...چایی م میدی سوده لامصب..من رفتم تهران ۵تا چایی خوردن ۷۵هزار آقاهه فقط نگاه کرد 😂😂😂 آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...
nilofar،m،n،h،m مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 698 کافه خوراکی آش سیب زمینی اسباب بازی به نظرت تنهایی میشه کافه رو اداره کرد،تجربه داشتی در این مورد
niloofarzradoabi عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1456 الان داخل س کفش فروشی ،و لباس فروشی و ترشیجات باز کردن،من باید یه چیزی باز کنم که تکراری نباشه سود سوپرمارکت خیلی پایینه کافی شاپ بزنی بهتره ب نظرم کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم
شیار عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 2427 وسع م به سوپری نمیرسه عزیزم همکار خواهرم آقا هستن کارمند ارگان دولتی بعدازظهرا میره پارک، پشت ماشینش فلافل سلف سرویس میفروشه خونگی و خیلی خوش طعم میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم
soron عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 3450 بستنی فروشی تو تابستونا که تو زمستونا هم خوراکی های گرم مثل ذرت مکزیکی و پفیلا گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
عطریاسمن عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 752 به نظرت تنهایی میشه کافه رو اداره کرد،تجربه داشتی در این مورد زمستون آره چون پارک خلوته اما تابستون حتما باید یه کارگر داشته باشب 🩷
سارادخترتابستان عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 1837 سمبوسه پیراشکی فلافل و...همونجا سرخ کن لوازم زیادی هم نمیخواد فروشس خوبه سودشم خوبه
nilofar،m،n،h،m مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 698 سوپر مارکت ...چایی م میدی سوده لامصب..من رفتم تهران ۵تا چایی خوردن ۷۵هزار آقاهه فقط نگاه کرد 😂😂😂 الان داخل پارک ،کفش فروشی ،لباس ،ترشیجات و چیپس و پفک فروشی باز کردن ،مندباید چیزی باز کنم که تکراری نباشهپارک بانوان هست،چیزی که تو زمستون درآمد داشته باشه
شیار عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 2427 الان داخل س کفش فروشی ،و لباس فروشی و ترشیجات باز کردن،من باید یه چیزی باز کنم که تکراری نباشه پس قطعا فلافل طرفدارش زیاد میشه اونجا به لطف الله میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم
hanybany عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 1021 گلم تومغازه داخل پارک فست فود خوبه باقلیون .البته قلیون تابستون خوب جواب می ده
nilofar،m،n،h،m مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 698 سمبوسه پیراشکی فلافل و...همونجا سرخ کن لوازم زیادی هم نمیخواد فروشس خوبه سودشم خوبه واقعا ،به نظرت میخرن،دونه ی چند بدم،چون الان تو زمستون رفت و آمد هم کم شده،داخل پارک بانوان میخوام باز کنم
nilofar،m،n،h،m مدیر استارتر عضویت: 1403/04/05 تعداد پست: 698 گلم تومغازه داخل پارک فست فود خوبه باقلیون .البته قلیون تابستون خوب جواب می ده به نظرت وسایل چی بخرم ،چون باید وسایل رو باز جمع کنم بزارم تو ماشین،این جوری نیست که اونجا بمونه