2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان داخل س کفش فروشی ،و لباس فروشی و ترشیجات باز کردن،من باید یه چیزی باز کنم که تکراری نباشه

سود سوپرمارکت خیلی پایینه 

کافی شاپ بزنی بهتره ب نظرم

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

وسع م به سوپری نمیرسه

عزیزم همکار خواهرم آقا هستن کارمند ارگان دولتی بعدازظهرا میره پارک، پشت ماشینش فلافل سلف سرویس میفروشه خونگی و خیلی خوش طعم

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
سوپر مارکت ...چایی م میدی سوده لامصب..من رفتم تهران ۵تا چایی خوردن ۷۵هزار آقاهه فقط نگاه کرد 😂😂😂

الان داخل پارک ،کفش فروشی ،لباس ،ترشیجات و چیپس و پفک فروشی باز کردن ،مندباید چیزی باز کنم که تکراری نباشه

پارک بانوان هست،چیزی که تو زمستون درآمد داشته باشه 

الان داخل س کفش فروشی ،و لباس فروشی و ترشیجات باز کردن،من باید یه چیزی باز کنم که تکراری نباشه

پس قطعا فلافل طرفدارش زیاد میشه اونجا به لطف الله

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
سمبوسه پیراشکی فلافل و...همونجا سرخ کن لوازم زیادی هم نمیخواد فروشس خوبه سودشم خوبه

واقعا ،به نظرت میخرن،دونه ی چند بدم،چون الان تو زمستون رفت و آمد هم کم شده،داخل پارک بانوان می‌خوام باز کنم