2777
2789
عنوان

با شوهرم بد جوری دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 60 پست

شوهر منم این اخلاق گندو داره هرچی میشه میخواد به خانواده بکشونه

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والاه من شوهرم صدمی دوسم نداره من ب اون وابستممن برم قهر اون از خداشش ولی من میشم اواره😔😔حالم خیلی ...

چه حرفا چقد ضعیفی منم شوهرم دوسم نداره حتی چند روز پیش همش میگفت کی میمیری از شرت خلاص شم😂ولی کار خدارو چ دیدی روزی میبینم رو قبرش نشستم دارم حلوا میخورم و ب ریشش میخندم 

مردا ی گوهی میخورن باش دهن ب دهن نشو اگه طلاق نمیتونی بگیری نادیدش بگیر چ کاریه خود کشی

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
چه حرفا چقد ضعیفی منم شوهرم دوسم نداره حتی چند روز پیش همش میگفت کی میمیری از شرت خلاص شم😂ولی کار خ ...

چ باحالی تو😄👌ان شاءالله زندگیتون پرمهرومحبت، عمردوتاتون دراز وباعزت🤲آره والا اصلا نبایدسخت گرفت 

خب به نظرت زندگی میبری با این وضع

نه ولی دهنشون بسته میشه گاهی ادمارو باید به روش خودشون بهشون حمله کرد تا بتمرگن سر جاشون 

شوهر من و انقد پر میکردن 

انقد باهاش جنگیدم تا الان که بهتر شده 

همچنان هنوز میاد خبر مرگش باز پرش میکنه ولی دیگه بلد شدم چیکار کنم این دوستمون بلد نیست 

دقت کنی استیکر خنده هم گذاشتم ولی گاهی فقط حمله جوابه وقتی انقد مرتیکه ضعیف و نفسه عین ی بچه زنگ میزنه اولیا باید خرفتش کرد

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
چ باحالی تو😄👌ان شاءالله زندگیتون پرمهرومحبت، عمردوتاتون دراز وباعزت🤲آره والا اصلا نبایدسخت گرفت

میدونی چند روز بعدش بغل کرد ک من بدون تو هیچم ولی اون جمله واقعا بیشتر تو ذهنم میمونه تا دلبری بعدش 

ما عین موش و گربه ایم ن بی هم میتونیم ن با هم😂

مرسی فداتشم

چه حرفا چقد ضعیفی منم شوهرم دوسم نداره حتی چند روز پیش همش میگفت کی میمیری از شرت خلاص شم😂ولی کار خ ...

😔😔😔حالم خیلی بدهههه 

هرشرایطی‌دارم برای طلاق ولی دلم نه💔حالم خیلی بدههههه 

از این بدتر ک ب خانوادم خبر داده 

ماهم شهر دوریم الان نگرانن

سلام ابجی گلم، سعی کن باسیاست کوتاه بیای اون مورد روهم حل میکنیدسرفرصت بادعوا بدترمیشه لج ولجبازی وبی احترامی پیش میاد، الانم سخت نگیر،  از نامهربونی وبی احترامی کسی چیزی دستگیرش نشده، هرچیزی راه حلی داره، قوی باش👌🌹

میدونی چند روز بعدش بغل کرد ک من بدون تو هیچم ولی اون جمله واقعا بیشتر تو ذهنم میمونه تا دلبری بعدش ...

😔یعنی شوهرم واقن گفت؟ب بابامم گفت این خونه یا جای من یا دخترت😔😔😔💔💔همه حرمتا شکست شده 

من خیبی کینه ایم سر این واون بهم دروغ گفت بام دعوا کرد درس بشو نیست

سلام ابجی گلم، سعی کن باسیاست کوتاه بیای اون مورد روهم حل میکنیدسرفرصت بادعوا بدترمیشه لج ولجبازی وب ...

سلام عزیزم

😔من بفکر اینم ک دیگ رابطمون اوکی نمیشه

چون میگ باید بری و طلاق بگیریم