2777
2789
عنوان

شروع صفر برای کنکور تجربی

222 بازدید | 30 پست

سلام 

من لیسانس معماری دارم و هیچوقت تجربی نخوندم 

الان هم هدفم اینه پرستاری دانشگاه ازاد قبول بشم 

تمرکزم رو روی چه درس و پایه ای بذارم که کمکم کنه توی این چند ماه باقی مونده؟

لطفا وقتی دارم با یک نفر صحبت میکنم شما وسط نپر و احترام خودت رو نگه دار،اگر مخالف هستی میتونی محترمانه نظرت رو عنوان کنی و شخصیت خودت رو پایین نیاری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دروس تخصصی هاش دیگه 

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

هر سه پایه رو باید باهم پیش ببریذزیست هم هرروز تو برنامت باید باشه چونکه معماری بودی میخای تحربی بخونی پیشنهادم اینه مشاور تحصیلی بگیری واسه راهنمایی و نخوه درس خوندن و برنامه و..‌

هم باید یازدهم ترمیم کنی هم دوازدهم هم کنکور پس بیا فیزیکک دهم رو دو فصل آخر نخون ریاضیم پایه های مستقل دهم رو حذف کن و کلاس بگیر با اساتید خوب تا بتونی خودتو جمع کنی یام دوره های کاموا رو ببین برا سال قبل ک زیاد زمان نبره

راحت میشه از اول خوند کل کتابا

اما فقط ۵-۶ ماه وقت دارم!!

هیچ سر رشته ای هم از درس ها ندارم 

آخرین باری که زیست و شیمی خوندم ۱۰ سال پیش بوده

می‌خوام خودمو با کلیپ های آموزشی پیش ببرم 

لطفا وقتی دارم با یک نفر صحبت میکنم شما وسط نپر و احترام خودت رو نگه دار،اگر مخالف هستی میتونی محترمانه نظرت رو عنوان کنی و شخصیت خودت رو پایین نیاری
راینو فیلم اموزشی رایگان میزاره تو اپارات 🌺منم تازه شروع کردم

اره عالیه خودمم پارسال خواستم کنکور فرهنگیان بدم دیپلم انسانی گرفتم کلا با راینو پیش رفتم 

شما هم میخوای کنکور تجربی بدی؟

چه درسایی و از چه پایه ای بیشتر وقت بذارم؟

دروس تخصصی هاش دیگه

از تخصصی ها کدوما مهم تره 

من وقتم کم هست 

فکر نمیکنم بشه همه دروس و هر سه پایه رو بخونم

هر سه پایه رو باید باهم پیش ببریذزیست هم هرروز تو برنامت باید باشه چونکه معماری بودی میخای تحربی بخو ...

ممنونم عزیزم

هم باید یازدهم ترمیم کنی هم دوازدهم هم کنکور پس بیا فیزیکک دهم رو دو فصل آخر نخون ریاضیم پایه های مس ...

قبولی پرستاری آزاد سخت هست؟

۵ درصد هم سهمیه دارم که البته هیچوقت استفاده نکردم و به دردم نخورده

زیستو ک مجبوری هر سه تا پایرو بخونی ترکیبی داره کلاریاضیم اون مباحث مهم و پر تکرار مثل مثلثات و تابع ...

ممنونم گلم

اره عالیه خودمم پارسال خواستم کنکور فرهنگیان بدم دیپلم انسانی گرفتم کلا با راینو پیش رفتم شما هم میخ ...

بله منم میخوام کنکور تجربی بدم 

چون نهایی ها ۶۰ درصد تاثیر داره فعلا از نهایی ها شروع کن بلاخره اصلا باید تشریحی اول بلد باشی بعد تستو بلد شی

کاربر خاموشی که روشن شد.