2777
2789
منم زندگی بدی داشتم 🫂خیلی سخته واقعا ولی تو خیلی قوی هستی واقعا

قوی نیستم مگه ادما قوی افسرده میشن خواهر

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  
منم خیلی وقتا گریه میکنم درسته چیزی رو حل نمیکنه اما سبک میشی ولی خب امیدوارم حالت بهتر بشهذ

درخواست دوست بدم میتونی باهام حرف بزنی ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخورم اما اصلا احساس سر خوشی والا نداشتم 😂

منم میخوردم یادت اصلا  فقط بی حس نشدم نسبت به همه چی،شادم نبودم نمیدونم چرا خیلیا میگن سرخوش میشیم باورم نمیشه

دلم یک دنیا سکوت می خواهد،یک دنیا ارامش
منم میخوردم یادت اصلا فقط بی حس نشدم نسبت به همه چی،شادم نبودم نمیدونم چرا خیلیا میگن سرخوش میشیم ب ...

بعد چند وقت فقط احساس کردی بی حس شدی؟

قوی نیستم مگه ادما قوی افسرده میشن خواهر

چرا عزیزم هستی من شرایط تورو نمیدونم اما هر رنجی که تحمل میکنی قطعا از پسش بر میای و اکثر ماها همینیم ولی خب مجبوریم به تحمل و مطمئنم تو قوی هستی واقعا 

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان زود خوب شو من منتظرم)   عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )

چاقی نمیاره ؟ چند روز خوردم حدود چند هفته وزنم اضاف شده حالا نمیدونم از اونه یانه؟

من هنوز سه روز هس میخورم 

شما چند وقته مصرف میکنین؟

درخواست دوست بدم میتونی باهام حرف بزنی ؟

اره

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان زود خوب شو من منتظرم)   عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )

چاقی نمیاره ؟ چند روز خوردم حدود چند هفته وزنم اضاف شده حالا نمیدونم از اونه یانه؟

من هنوز سه روز هس میخورم 

شما چند وقته مصرف میکنین؟

من قرص فلوکستین روز و پروپرانولول صبح و میخورم

و قرص زولپیدم و کلردیازپوکساید شب میخورم..همه اش هم زیر نظر پزشک روانپزشک میخورم

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 دانش آموخته مدیتیشن و ذهن آگاهی☘️✨️
من میخورم اظطراب دارم علائم پانیک چیه؟ب نظرم بخور زیر نظر دکتر و روان شناس هم باش بعد کم کم قطعش کن

من فقط دو سه روزه ک وقتی میخابم تو خواب ضربان قلبم بالا میره حس میکنم اگه بلند نشم سکته میکنم