2777
2789
عنوان

بزرگترین نعمت برای ی زن غرورشه

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 44 پست
دقیقا مثلا شما از سر دوستی محبت سادگی و به زبون ما خاکی بودن با ی عده معاشرت میکنی میگی میخندی ولی ف ...

تو اشنا و فامیل دیدم ینفر سادس میگن ولش کن گاگوله هیچی حالیش نیست یا بهش توهین میکنن و تحقیرش میکنن یا فکر میکنن ادم بی ارزشی هست 

چجوری شد رفتارش دوستان توضیح بدید ماهم یاد بگیریم خلاصه نگید

پیج شخصیمو فالو داشت

بهش گفتم دوسش دارم ی متن گنده نوشتم

کاملا دلی

یادمه حتی نوشتم گفتنش برام سخته غرورمو شکستم کلی خودخوری کردم تا بهتون بگم ک دوستون دارم 

جواب نداد

بعدا پیام دادم اشتباه کردم باهاتون صادق بودم‌؟

نوشت مزاحم نشید شکایت میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دقت کردم زنهای احساساتی هم تو جمعها خیلی تحقیر میشن یا کسی روشون حساب نمیکنه زنهایی که احساساتی هستن جددی گرفته نمیشن 

ولی اون زنهایی که منطقی  وغیر احساساتی  و جددی هستن خیلی بزرگ میدوننشون 

پیج شخصیمو فالو داشتبهش گفتم دوسش دارم ی متن گنده نوشتمکاملا دلییادمه حتی نوشتم گفتنش برام سخته غرور ...

چند وقت باهاش اشنا شدی 

عجب ادم بیشعور و سمی و خودشیفته ایی بوده چقدر بهت حسادت میکرده 

چند سالش بود چند وقت دوست بودید

چند وقت باهاش اشنا شدی عجب ادم بیشعور و سمی و خودشیفته ایی بوده چقدر بهت حسادت میکرده چند سالش بود چ ...

۴ ماهی بود میشناختیم همو

اون ۲۷سالش بود مدیر جایی بود کار میکردم

من ۲۳ سالم بود

زنی ک غرور داره هیچ وقت خودشو کوچیک نمیکنهاینکه به دیگران تیکه بندازیدیگرانو قضاوت کنیخودتو کوچیک کر ...

وا کجای حرفم تکه وکنایه به تو بود! اه اخلاقت همونیه که گفتم  بادیوار حرف بزنم به خودش میگیره ودعواراه میندازه

۷۵.۹۲۸۰
وا کجای حرفم تکه وکنایه به تو بود! اه اخلاقت همونیه که گفتم بادیوار حرف بزنم به خودش میگیره ودعوارا ...

کلا متوجه نشدی

منظورم خودم نبودم

گفتی ابجیم غرور داره گفتم اسمشو غرور نذار 

کسی غرور داشته باشه خودشو کوچیک نمیکنه تو کار این و اون دخالت کنه

۴ ماهی بود میشناختیم همواون ۲۷سالش بود مدیر جایی بود کار میکردممن ۲۳ سالم بود

ا ن یکیو داره میخواسته به اون نشون بده ببین من چقدر کشته مرده دارن و به همه میگم نه 

یسری پسرا الکی میرن مخ دختریو میرنن دختر بیاد سمتشون که به دوست دختر فابشون نشون بدن چقدر دخترا هلاکشون و دختره ادم حسابشون کنه 

کلا متوجه نشدیمنظورم خودم نبودمگفتی ابجیم غرور داره گفتم اسمشو غرور نذار کسی غرور داشته باشه خودشو ک ...

ازت سواستفاده کرده برای اون عنتری که دنبالشه و از کونش میخوره 

تو بازیچه بودی بازی کثیف پسراس 

کلا متوجه نشدیمنظورم خودم نبودمگفتی ابجیم غرور داره گفتم اسمشو غرور نذار کسی غرور داشته باشه خودشو ک ...

اخه گفتی قضاوت وتیکه وفلان  فکرکردم خودتومیگی، ببخشید 

من منظورم روخواهرم بود،بخاطرهمین غرورش بامن چه ها که نکرد،غرور بدترین چیزه،عزت نفس خوبه ولی غرور نفرت اوره بازم ببخشید بی احترامی کردم بهتون 

۷۵.۹۲۸۰