2777
2789
عنوان

من عرب خوزستانم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 121 پست
عرب کمری ان خو بهداروند.سمت مس سلیمون.

نه بابا اونا یکی دیگه

ایل بهداروند

کلی تیر و طایفه داره

مـثلا منجزی 9 تیره

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

عرب میشناسم از عمد عربی یاد بچه هاشون ندادنگفتن دوست نداریم یاد بگیرنشما هم حساس نشو

جدی؟ من با هرکس صحبت کردم که عرب هستن میگن خب زبانمون عربیه و همیشه تو خانواده عربی صحبت میکنیم و فارسی رو تو مدرسه یاد میگیریم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عاشق شما عرباممن لرم و عربی بلدم

دقیقا منم جدیدا همش مشتاقم با عربها دوست بشم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
جدی؟ من با هرکس صحبت کردم که عرب هستن میگن خب زبانمون عربیه و همیشه تو خانواده عربی صحبت میکنیم و فا ...

خودمم تعجب کردم گفتم اشتباه میکنید

گفتن نه دوست نداریم

نمیدونم چرا 

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

عزیزم درباره زندگی تو ابادان اطلاعات داری؟

شهر مناسبی هست برای زندگی؟

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
پ اینو ک زبهداروندن ولی ایگونه عرب کمری چنن

باوا نم چنن هی گون عرب کمری

میره عمم هم عرب کمریه

من اهوازم، دوست عرب زیاد داشتم و هیچ کدوم اونطور که شما میگی نبودن، درکل خانواده های خوبی بودن، خیلی ...

خودتون هم عرب هستین؟
و اگه برای امضاتون کمکی از من بر میاد خصوصی بفرمایین.

اخه بقیه رو میبینم دوتا زبان بلدن یا زبان شهر خودشونو بلدن میگم لابد زشته منم بلد نیستم اخه من پدرم ...

پدر و مادر من ترکن اما از قبل سن مدرسه تهران بودن و ما الان ترکی بلد نیستیم حرف بزنیم

مثلا من تو ذهنم خوب حرف میزنم اما میام به زبان بیارم خراب میشه

من کلی عرب میشناسمچه یه زن دارن چه دوتا چه بیشتر

تو نینی سایت کلی عرب میشناسین؟ یا جاهای دیگه؟

جانت سلامت عزیزم مثلا میگیم السلام علیک و علی آبائک (پدرانت)خب حالا می‌خوایم بگیم مادرانت به عربی چی ...

اومهاتک 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
چقدر جالب شما هم عرب هستین؟ جدیدا خیلی دوست دارم با عرب زبانها دوست بشم.

بله عزیزم عربم . مایه ی افتخاره دوستانی محترمی چون شما داشتن 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .