2777
2789
عنوان

من میخوام ازدواج کنم آقایون نیاید تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 23 پست
کاملا حق داری اما عجله نکن چون نیاز عاطفی و جنسی داری هی میخوای زود بیان زود عقد کنی چون گفتی همو نم ...

نمیزارن ک طرف بیاد اشنا بشیم هنوز خانوادش منو ندیدن بپسندن اینا تحقیق میکنن میگن ما تا نشناسیم نمیتونیم بزاریم بیاد خونمون

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم با مامانت راحت باش بزن به در شوخی بهش بگو میخوام ازدواج کنم انقد که شما دس دست میکنید خواستگا ...

صددفعه گفتم الان میگه به حرف فلانی تو تحریک شدی بیچاره همین طور شد ک دختر عمت بدبخت شد زنعموت تحریکش کرد ب ب حرف مامانت گوش نده بگو همینو میخوام الان دیدی سیاه بخت شده

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

عزیزم من فقط معیارم اینه یکم چهره و تیپش مناسب باشه و معتاد نباشه وضعش خوب باشه نمیخوام خودمو بندازم ...

تنها راهش اینه هرچه زودتر خاموادتو قانع کنی ... برو با هر کدومشون راحت تری صحبت کن پدر یا مادر ....ان شاالله درست میشه گلم

دعا کنید خدا شفامو بده
تنها راهش اینه هرچه زودتر خاموادتو قانع کنی ... برو با هر کدومشون راحت تری صحبت کن پدر یا مادر ....ا ...

من به مامانم میگم چون زدم سیم اخر همین الانم گفتم گفت هرچی بابات صلاح بدونه فلان 

صددفعه گفتم الان میگه به حرف فلانی تو تحریک شدی بیچاره همین طور شد ک دختر عمت بدبخت شد زنعموت تحریکش ...

بگو همه مثل هم نمیشن بگو منم نمیخوام نادیده و نشناخته خودمو بندازم تو چاه اجازه بدین بیان خواستگاری بعد برید تحقیق بعد سر فرصت جوابشون بدین همینارو به مامانت بگو امیدوارم که  ادم درست و مناسبی برات باشه و خوشبخت بشی

بگو همه مثل هم نمیشن بگو منم نمیخوام نادیده و نشناخته خودمو بندازم تو چاه اجازه بدین بیان خواستگاری ...

گفتم امشب گفتم من ک نمیخوام فوری عقد کنم میگه هرچی بابات صلاح بدونه بابات بیشتر از ما میدونه میگه اونا چطور ندیده میخوان بیان چجورین نمیتونم نشناخته بگم بیان خونمون 

من به مامانم میگم چون زدم سیم اخر همین الانم گفتم گفت هرچی بابات صلاح بدونه فلان

بهش بگو شما باید بری ب بابا بگی...من که نمی تونم برم بهش بگم ... بگو شما بعنوان مادر پیش قدم شو...بابا رو راضی کن بعد خواستکاری تحقیقات رو شروع کنی اگر پسندم شد

دعا کنید خدا شفامو بده
بهش بگو شما باید بری ب بابا بگی...من که نمی تونم برم بهش بگم ... بگو شما بعنوان مادر پیش قدم شو...با ...

اوما میگن نه اول تحقیق کنیم ببینم سالمه بعدا اجازه بدیم تو حرف بزنی