2777
2789
عنوان

چهار روزه اومدم خونم مثلا تازه عروسم برادرشوهرم اومده نشسته خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1528 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ۴ روز اول ازدواج هم کم محلی کردی ، هم گفتی از خانواده همسرت خوشت نمیاد ، هم حرف طلاق کشیدین وسط ، ...

۴ روز اول ازدواج چیه من یه سال نامزد بودم خون تو شیشم کردن بخاطر اینا یه سال از ته دل نخندیدم نمیدونی که چین خدا ازشون نگذره

۴ روزه جهاز آوردم اومده نشسته بخاطر این مادر خواهرم اینا نیومدن کمکم نشسته زل زده 

ببخشین خندم گرفت فکرکردم بچست

کاش بچه بود🤣🤣 درمورد طفل معصوم اینطور نمیگم که مرده انگار شیطانه نشسته برام از جن حرف میزنه

بخدا من اینقد نامرد بی رحم نیستم ببین چیکارم کردن

۵۰ ۶۰ سالشهمثلا میگه کار دارم ۳ روز اینجاست لحاف تشکمو کثیف کرد اونقد خوابید مردک

واااا مرد گنده😂😂

اول گفتی پدر و مادر ندارن من فکر کردم بچه ۱۵_۱۴ ساله س دلش واسه داداشش تنگ شد

کاش دعانویس سراغ داشتم میرفتم پیشش از خدا برام چیزی درنمیاد ولی اینا خودشون اینکارن😭 اهل دعا و اینا ...

نگو دختر اینا کفره 

همه چیز دست خداست اگه خدا نخاد برگ از درخت نمی افته 

یکم صبر و تحمل داشته باش 

ما خانما متاسفانه فقط شوهرامونو میخاییم و دوست داریم ازدواج که کردیم فقط شوهرمون باشه تو زندگیمون و دیگه خانوداش حذف بشن نمیشه که اینطوری اونم خانوده ای داره همین طور که ما هم داریم 

یکم صبر و تحملت رو بیشتر کن اما سیاست هم داشته باش نمی‌دونم در روز چقد میاد خونتون ولی یکم سیاست به خرج بده تا وضعت بدتر از این نشه 

من هم شیش ماهه عروسی کردم همسرم خونه ای از خودش نداشت جهیزیه هم نداشتیم و نداریم از کل جهیزیه فقط من سرخ کن و جاروبرقی و ماشین لباسشویی خریدم همسرم هم تلویزیون خرید داریم با خانواده همسرم زیر یک سقف زندگی میکنیم با هم می‌دونی چقد سخته؟میدونی منم دلم لک زده خونه خودمو داشته باشم و وسایل خودمو توش بچینم.تو خونه خودم غذایی که دوست دارمو بخورم؟خیلی سخته که برا یه دوش گرفتن تو خونه خودت راحت نباشی یا نتونی دو دقیقه چرت بزنی به خاطر اینکه از شیش صبح داری فعالیت می‌کنی و درس خواندن هم برات سخت باشه فقط به خاطر اینکه خواهر شوهر و بردارشوهر ت با بچه هاشون هر روز اونجان و سروصدا زیاده تو خونه من هم برام سخت بود ولی دیگه عادت کردم و برام عادی شده اما همیشه هم می‌دونم که چرخ روزگار همیشه اینطوری نمیچرخه برام بالاخره منم یه روزی میرم خونه خودم با خیال راحت دوش میگیرم با خیال راحت تو یه خونه ای که سکوته چرت میزنم اما صبر و تحملم رو بردم بالا ولی اینکه شما میگید تو خونه خودتون هستید و اون میاد اینجا این دیگه خیلی فرق داره و همسرتون خیلی نقش داره تو این موضوع اما می‌دونم سخته اما اینجوری کفر نگید اینجوری فکر نکنید اگه من هم میخاستم اینجوری فکر کنم به خاطر شرایط زندگیم که تا حالا هیچ امیدی به زندگی نداشتم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
چرا باهاشون حال نمیکنی من خیلی خوش مهمونم اومد خونت برادرشوهرت بجا اینک قر بزنی جلو چشم شوهرت فیلم ب ...

عزیزم من امروز یخچالم نصب کردن من تلویزیونم نیومده میزاشت وسایلمو میچیدم جم و جور میکردم خودمو پیدا میکردم میومد ۱۰ روز میموند اگه چیزی میگفتم من خودم خونه اونا زیاد خوردم فقط الان وقتش نبود که کارام مونده فقط درگیر غذا و ظرفم

مرد ۵۰ یا ۶۰ ساله نمیدونه نباید مزاحم تازه عروس داماد بشه زیاد؟اونم چند شب؟اوایل زندگی؟عجیبه ...خیل ...

همون منو حرص میده خیلی اعصابم خرابه چرا درک و فهم نداره

همون منو حرص میده خیلی اعصابم خرابه چرا درک و فهم نداره

چون اوائل زندگیتون هست اینجور فکر میکنی من الان اینقدر از مهمون خوشم میاد که نگو.... دوست دارم همیشه یکی خونمون باشه و تنها نباشیم زیاد.... 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای با صدای بلند خندیدم خدا خیرت بده

وقتی شوهرت کاری نمیکنه خودت باید بگی 

کاملا مستقیم و رک

بگو الان موقعیت پذیرایی ندارم تا بره وگرنه تا اخر عمر اسیر دستشونی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃