2777
2789

مخصوصا ۱۴مهر 

برا شمام منم منم زیاد داره و فکر می‌کنه دنیا حول محور منطق خودش می‌چرخه ؟ یا فقط این اینطوریه ؟ 

کلا رگ خواب اینا چیه

تو آشنایی هستیم

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر ابجیم ۱۰ مهره. 

والا چیژی ک ازش دیدم این بوده ک بشدت عاقل بوده و تا الان هرجی خواسته داشته و داره و بشدت باهوش و پرتلاش و با عرضه‌س. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀

خودم ۱۱هُم خواهرم ۱۵هُم

رفیق صمیمیم چارم اکسم نهم

عشقم هفتم.

خلاصه ک مهر رو تصرف کردیم😂

بیش از حدنیاز دارن محبت ببینن مهربونی ببینن توجه قرار بگیرن برا مناسبتا ب یادشون باشی 

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...

خودم ۱۱هُم خواهرم ۱۵هُمرفیق صمیمیم چارم اکسم نهمعشقم هفتم.خلاصه ک مهر رو تصرف کردیم😂بیش از حدنیاز د ...

شدیدااااااا یه دنده 

یکم قهر قهرو😄

دل نازک و مهربونننن

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...

خودخواه مغرور حسود اتعنمادب نفس روهوا

اینم همینطوریه 

ازدواج کردی باهاش ؟

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕

همسرمن ۱۷ مهره زود جوشه یه قاط میزنه خوب میشه

پسرم ۱۶  مهر آرام و مهربان صداش در نمیاد

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
چندسالش

۳۵ 

ولی عین ۱۸ساله ها رفتار میکنه از ۳۵ سالگی فقط هوشش رو داره نه عقل ...

آره بابا . همه عالم کخ هستن فقط اون کار درسته . مال من که خیلی هم گنده دماغ و قهر قرو و خودخواهه

واای اینم همینه 

کلا خلاف نظرش حرف بزنی بهم میریزه کلیم تخریب میکنه که نه منطق حالیته نه سلامت روان داری 

شوهر ابجیم ۱۰ مهره. والا چیژی ک ازش دیدم این بوده ک بشدت عاقل بوده و تا الان هرجی خواسته داشته و دار ...

خداروشکر یکیش خوب دراومده