2777
2789
من خودم مدل موهای توخیلی خوشم اومد 🤓یه بلاگر هست آفاق پیچ شو ندارم نمی‌دونم دیدی یا نه به نظرم وایب ...

ممنونم عزیزم لطف داری

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟معضدلی به نام کودک همسری که امروزه گریبانگیر بسیاری از کشور هاست به نوعی ازدواج رسمی و غیر رسمی گفته میشود این ازدواج  نقض حقوق بشر کودکان و نوعی خشونت مبتنی بر جنسیت است که کودکی را از کودکی می ربایند .ازدواج کودکان همچنین اموزش انها را مختل میکند و اسیب پذیری را در برابر خشونت و تبعیض و سواستفاده شدت میبخشد  کسی که خیانت را میبخشد نمیتواند از همان لحظه دوباره همان آدم سابق شود تصور کنید که شما ابتدای رابطه تان یک قلک عشق  و محد پس انداز کرده اید و حالا برای عبور از این چالش بزرگ دردناک تمام سرمایه های عاطفی تان خرج شده! گویی که بعد از خیانت مجدد شما به پله اول رابطه برمی گردید با این اختلاف یک شریک عاطفی بی اعتماد دارید و قطعا کارتان سخت است تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینو بگواز من یجوری سیاهه ک خدایا خیلیم درشتهدختر خواهرم سبز تیره اس جوری ک انگار مشکیه ولی سبزع خی ...

خب مشکی خیلی هم قشنگه بستگی به فرم چشم داره مثلا چشم مژگان سریال چوکوروا مشکیه ک از خیلی از چشم رنگیا خوشکلترع

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
تازه مال تولیموهاتم پیدابود توی یه عکست😂💕

سکوت کن 😂😂😂😂

از خونه نمیرم بیرون نمیزنم و رل امم نیس

12 اذز میزنم😂😂😂😂

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟معضدلی به نام کودک همسری که امروزه گریبانگیر بسیاری از کشور هاست به نوعی ازدواج رسمی و غیر رسمی گفته میشود این ازدواج  نقض حقوق بشر کودکان و نوعی خشونت مبتنی بر جنسیت است که کودکی را از کودکی می ربایند .ازدواج کودکان همچنین اموزش انها را مختل میکند و اسیب پذیری را در برابر خشونت و تبعیض و سواستفاده شدت میبخشد  کسی که خیانت را میبخشد نمیتواند از همان لحظه دوباره همان آدم سابق شود تصور کنید که شما ابتدای رابطه تان یک قلک عشق  و محد پس انداز کرده اید و حالا برای عبور از این چالش بزرگ دردناک تمام سرمایه های عاطفی تان خرج شده! گویی که بعد از خیانت مجدد شما به پله اول رابطه برمی گردید با این اختلاف یک شریک عاطفی بی اعتماد دارید و قطعا کارتان سخت است تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤