2777
2789
عنوان

کوییک چقدر گرون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 36 پست
اشتباه کردمداده بودم طلا کلی سود کرده بودم

اره عزیزم برا همین میگم.

تو رو حساب پول اولیه ات ثبت نام میکنی ولی میکشه به دوسال  اون گرون شده پول تو بی ارزش پولم نداری ک بقیشو بدی 

پیکان می ارزه به اینجوری ماشین دار شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم نصف مبلغ افزایش بخوره چون مانصف پول دادیم برای نصف دیگه پولمون که مونده احتمالا افزایش بخوره ...

خیلی ظلمه

یهویی گرون کردن

شاهین اینقدر افزایش نداشته

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
اره عزیزم برا همین میگم.تو رو حساب پول اولیه ات ثبت نام میکنی ولی میکشه به دوسال اون گرون شده پول ت ...

بلاخره از یک جایی باید شروع کنه 

الان قیمت یازارش ۴۸۰ هست این ۴۳۰ تموم میشه 

پنجاه سوده بعد عید هم باز گرون میکنن

درسته

نصف کوییک رو پرداخت کرده بودم 

چقدر افزایش میخوره واسم؟

وقتی قیمت رو ۳۶۸ تومن بوده ۱۹۲ پرداخت کردم

دوبار افزایش داشته

بار اول ۳۹۱ شد

الانم ۴۵۰

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............
سایپا و ایران خودرو هردو افزایش قیمت داشتند

آخه رو چه حسابی یه شبه آنقدر بالا بردن وقتی هیچ نظارتی نیست اینجوری میشه ۲۰۶ سال ۹۷فکر کنم سی خورده ای بود الان اصلا قابل مقایسه نیست با اون موقع انگار اصحاب کهفیم 

بلاخره از یک جایی باید شروع کنه الان قیمت یازارش ۴۸۰ هست این ۴۳۰ تموم میشه پنجاه سوده بعد عید هم باز ...

۴۳۰ یا ۴۵۰ شده؟

نصف کوییک رو پرداخت کرده بودم چقدر افزایش میخوره واسم؟وقتی قیمت رو ۳۶۸ تومن بوده ۱۹۲ پرداخت کردمدوبا ...

شما موقع ثبت نام نصف ماشینو خریدید نصفش ۱۹۰ بوده الان نصف دیگه را با قیمت جدید حساب کنید

طلا هم بخری کلی کارمزد و اجرت می‌کشن تا سود بشه زمان میبره

اره طلا زمان میبره به سود درست حسابی برسی

احتمالا شما ۲۳۰ تومن دیگه باید بپردازید

۴۵۰ تقسیم بر دو کنم

نصف رو پرداخت کنم اره؟

سود مشارکت ۱۶ درصد چی میشه؟

اصلا دلتو چرکین نکن من پارسال ساینا دو گانه نوشتم به گرونی خورد خیلی متنفر شدم ازش مفت فروختمش الان ...

حیف 

پول دیگه ارزشی نداره

بنظر شما تا اسفند باز گرونش میکنن؟