2777
2789
عنوان

تنبل شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 26 پست
من کک ومک دارم .هر روز بدتر میشه .خیلی بده . اعتماد بنفسمو گرفته .پوستمم سفیده کاملا مشخص میشه‌..تو ...

قبلن یه مدت کلی لکه اومد رو لپهام و پهلوی لپهام

گفتم بعدن برم دکتر

بعدش خودشون رفتن

یه مدت چاییهای گیاهی میخوردم و چربی کم مصرف میکردم

نمیدونم چطور شد رفتن

من خیلی حساس نبودم

البته بدم میومد

که گفتم چندماه دیگه برم دکتر

که خودش رفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک کنم با لیزر ازبین برهبعدم ضدافتاب خیلی مهمه حتی توخونه هم باید بزنی

لیزر کردم دوباره برگشت و زیاددترشد.

ضدافتابم فلوییدی مای هست .جدیدا خریدم .‌زیاد‌نمیزنم میترسم لک بیاره .میگم شاید بخاطر این ضدافتابمه ک لک هام و ککومکام بیشت شد؟

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
قبلن یه مدت کلی لکه اومد رو لپهام و پهلوی لپهامگفتم بعدن برم دکتربعدش خودشون رفتنیه مدت چاییهای گیاه ...

برای من زیر چشامه .یعنی بین لپام و چشام

من کک ومک دارم .هر روز بدتر میشه .خیلی بده . اعتماد بنفسمو گرفته .پوستمم سفیده کاملا مشخص میشه‌..تو ...

اره کک های کبد چرب مشخصه 

کبدت درمان بشه میگن میره

من خودمم یه لک دارم از کبدمه قهوه ای روشنن معمولا

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اره کک های کبد چرب مشخصه کبدت درمان بشه میگن میرهمن خودمم یه لک دارم از کبدمه قهوه ای روشنن معمولا

چجوری باید درمان بشه کبدم؟

چجوری باید درمان بشه کبدم؟

پیاده روی قند و شکر حذف کربوهیدرات حذف سالم خوری اب زرشک اب انار کاهش وزن ..

کبد یک عضوی هست زود خودشو ترمیم میکنه چهل روز رعایت کنی درست میشه 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

پیاده روی قند و شکر حذف کربوهیدرات حذف سالم خوری اب زرشک اب انار کاهش وزن ..کبد یک عضوی هست زود خودش ...

یعنی اصلااااا شکر و کربوهیدرات و قند اینا نخورم؟ چربی هم نخورم؟

یعنی اصلااااا شکر و کربوهیدرات و قند اینا نخورم؟ چربی هم نخورم؟

اره دیگه ی مدت