2777
2789
عنوان

بیایید عکسای شوهراتونو بذارید بدویید

| مشاهده متن کامل بحث + 2592 بازدید | 268 پست
بگم وابستشم فحشم میدیمن خودم تحصیلات دارم همه چی دارم خانواده ای دارم لب تر کنم همه چی میدن بهم

بخدا فکر میکنی....بعدها اینقدر پشیمون میشی از اینکه عمر و جوانیت رو پای آدم نادرست گذاشتی...انتخاب شریک درست خیلی مهمه....اگر شریک زندگیت نادرست باشه پیرت میکنه.چندسالته؟؟؟

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخام همین کارو کنملطفا واسه این معلم شم دعا کنین😭سر حماقت خودم زندگیم نابود شد

انشالله میشی عزیزم.امیدوارم خدا یه ادم درست و خوب سر راهت بزاره.....انشالله که بتونی خودتو نجات بدی و خوشبخت بشی.....

بخدا فکر میکنی....بعدها اینقدر پشیمون میشی از اینکه عمر و جوانیت رو پای آدم نادرست گذاشتی...انتخاب ش ...

من ۲۳ سالمه

بخدا احترام میذاشت مشکلی نداشتم

همش فحش و بددهنی

میخام جداشم دیگ بسه

کارایی ک براش میکنم نمیبینه 

من خانوادم سرشناسن

ولی با ابروم بازی میکنم میرم پیشش یک ذره قدر نمیدونه

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

انشالله میشی عزیزم.امیدوارم خدا یه ادم درست و خوب سر راهت بزاره.....انشالله که بتونی خودتو نجات بدی ...

مرسی عزیزم 

همین شغلم بتونم پیدا کنم نیاز ب کسی ندارم

بخاطر استقلال خودمو خراب کردم

من ۲۳ سالمهبخدا احترام میذاشت مشکلی نداشتمهمش فحش و بددهنیمیخام جداشم دیگ بسهکارایی ک براش میکنم نمی ...

عزیزم سنت خوبه.....دخترگل تو کلی فرصتهای خوبی تازه سر راهت قرار میگیره.اول ازهمه این آدمو بزار کنار.بچسب به درست و کارت و پیشرفت کن.وقت زیاد داری تا بتونی خودتو بسازی.....وقتی ۲۷ .۲۸ ساله شدی کم کم به فکر ازدواج باش تازه.خودتو تباه نکن.فکرکن من خواهرتم...به خدا دلم میسوزه وقتی میبینم دخترامون راه اشتباهی میرن.امیدوارم تونسته باشم یه تلنگری هرچند کوچک بهت زده باشم...البته من اون آقا رو نمیشناسم ولی خوب طبق گفته هات فهمیدم چجوریه.هرچند عکسش هم همون اول نشون دهنده بود ....واقعا حیفی...اون مسئله هم نگرانش نباش قابل حله.اینقدر راه و روش هست برای درست شدنش.فقط خودتو نجات بده.

خیلی شبیه بهرام رادن هستن بهم میاین گلم خوشبخت باشید😍😍❤❤

ممنون

بنظرت چند سالمونه؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
بابل خوبه؟؟گلستان چی؟این دوتاشهرو ببینم سال دیگ میارممم بیاممم بخدا تایپم همه چیم شمالیه😍😂هم طبیعت ...

کلا مازندران خوبه 😔🤣

گلستان ک یه استان دیگس 😭😭😭

شمال خوبه همچیش 🥲🥲

مردمش خوبن مثلا یکیش خودم 🤣🤣🤣

[army]   (:...I could see the sunshine
عزیزم سنت خوبه.....دخترگل تو کلی فرصتهای خوبی تازه سر راهت قرار میگیره.اول ازهمه این آدمو بزار کنار. ...

ممنون عزیز دلم ممنون 

مشخصه دلت پاکه من با همین دل شکستم واست دعا میکنم زندگیت خوب پیش بره 

و چیز دیگ اینکه خودم خیلی وقته ازش دارم فاصله میگیرم اما متاسفانه دیروز فک کردم دلش تنگ شده رفتم دوباره و ......

و جالب تر اینکه امشب بمن میگ خودت خاستی من چنین چیزی نخاسم تو فقط دنبال این چیزایی من ک دیگ بهش چیزی نگفتم چون شعور نداره مادرشم بدتر از خودشه 

درک و فهم ندارن 

من ب خوا واگذارش میکنم 

هرچند مقصر همش خودمم وقتی یک ویژگی مثبت هم  نداره خودم پافشاری کردم وگرنه اون ن اهل زنگ بود ن پیام ن هیچی

هم مرد رابطه بودم هم زن

تو این مدت یک کادو واسه ولن و تولد و مناسبتا نخرید واسم

حالا هرچی بگم بی عقلی خودم ثابت میشه چون اون ک اصراری نداشت من فک کردم چون هیچی نداره میشه غلام حلقه  ب گوش من ک اشتباه میکردم و روح پاکم خراب شد دستکاری شد

رهاش میکنم 

چون پسر۲۸ ساله حتی سرکار هم نمیره

بازم متشکرم ک وقت گذاشتی 

کلا مازندران خوبه 😔🤣گلستان ک یه استان دیگس 😭😭😭شمال خوبه همچیش 🥲🥲مردمش خوبن مثلا یکیش خودم 🤣� ...

دعا کن بیام بابل

خدایا بطلببب 😂😂

ارع گلستانم خو شماله😀پسرای اونجا خوشگلن؟

فکرکنم گیلانی ها ازهمه خوشگل ترن اره؟

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰