2777
2789
عنوان

بیایید عکسای شوهراتونو بذارید بدویید

| مشاهده متن کامل بحث + 2592 بازدید | 268 پست
سرمو سفید کرده دارم دیوونه میشم ی

عزیزم ازش جدا شو....اگر اوکی نیست خودتو حروم ادم اشتباه نکن.فرصت های خوبی نصیبت میشه....اینو از منی که سنی ازش گذشته و تجربه ها داره بشنو.فکرمیکنی نمیشه ولی تو بخوای میشه

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن پول دارع ن اخلاقن ماشین ن تحصیلاتن کار بددهن هست بدبین هست خانواده حمایتگرم ندارهخر شدم باهاش رابط ...

به خاطر رابطه که نباید خودت رو بدبخت کنی

هرکاری کردی گذشت رفت

دیگه اشتباهتو تکرار نکن

واییییی هرچیزی ک من بدم میاد تو دوس داری 😭😭😭🤣لیاقتتو نداشته سیسی ژوووونتایپ مورد علاقت پره کهههه ...

تایپیک قبلیمو بخون😭🤣

پسرای شهرمون سبزه لاغررررر عین چوب خشک قدکوتاه 

دماغ بزرگ

اصلاااا خوشم نمیاد اینی ک میگم تایپمه توشهر ما نایابهههه اگرم باشه بااین هیکل سبزه ان بدم میاددد

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
عزیزم ازش جدا شو....اگر اوکی نیست خودتو حروم ادم اشتباه نکن.فرصت های خوبی نصیبت میشه....اینو از منی ...

دارم سعی میکنم جداشم 

رابطه داشتیم اخه خیلی حللم بد

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

ن پول دارع ن اخلاقن ماشین ن تحصیلاتن کار بددهن هست بدبین هست خانواده حمایتگرم ندارهخر شدم باهاش رابط ...

خیلیا تو دوران عقد حتی از رابطه خودداری میکنن تا زمانیکه عروسی بگیرن بعد تو دختر مجرد میری با پسر غریبه رابطه برقرار میکنی؟هعی